omatkoitrojko
Aktywna w BB
Zuzik: oddana juhuu kazalam na cito zrobic, moze pp 10 beda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dreams...Kliniki nie zmienia się ot tak, bo się nie udało. W przypadku Beti wystąpił wielki błąd ze strony kliniki i lekarza wykonującego transfer. To zupełnie inna sprawa.Kurczę to ja już nie wiem jak chcę iui znów to mam klinikę zmienić?! Masakra nie widzę tego :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To będę zaglądać na forum i trzymać kciuki za piękny przyrost! &&&&&&Zuzik: oddana juhuu kazalam na cito zrobic, moze pp 10 beda
Sa jeszcze plamienia brazowe przy wysilku...moze to juz resztkaWitam!
Beti, jak po nocy? Mogę Ci jakoś pomóc?
omatkoitrojko, krew oddana?
Bertha, Pyreczka &&&&& za dzisiejsze wizyty. Niech przyniosą dobre wiadomości
Kath, jak dzisiaj plamienie? Przechodzi?
Ciężarówki wyspane?
Ktoś coś o lumii? Jak nas czytasz, zostaw znak
Kciuki kochana trzymam, musi byc dobrze :*Sa jeszcze plamienia brazowe przy wysilku...moze to juz resztka
Pyreczka, u kogo masz tę wizytę?
nooo, super! Gratuluję!Dziewczyny beta 190, 8 to dobrze? Znalazlam taki kallulator , screen dodaje
Czyli dobry przyrost?nooo, super! Gratuluję!
Kiedy masz wizytę u gina?