reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
witam się i ja

Ale co teraz lepiej zrobić obrazu crio, czy cykl odczekać aż to endo się zregeneruje? Jak było u was?

ja miałam pełen cykl przerwy.

Ja miałam transfer w trakcie robienia usg,widziałam na monitorze, jak podawany zostaje zarodek.

Dziewczyny, a Wy jak mialyscie?!

ja 5 razy miałam bez usg, w nowej klinice miałam już 6 i 7 raz pod kontrolą usg.

Sa jeszcze plamienia brazowe przy wysilku...moze to juz resztka

sorki za pytanie ale przy jakim wysiłku?
co do progesteronu tak jak pisałyśmy zależy jak trafisz w pik. jak u mnie był niski przy wysokich dawkach to lekarz zalecił robić badanie dwie godziny po przyjęciu porannej dawki i wtedy wynik był miarodajny. i okazało się że wszystko ok.

omatkoitrojko ja uważam że jest sens robić przynajmniej dopóki nie pójdzie w tysiące, ale robiłabym już co 48 godzin.

witam się i ja

ja miałam pełen cykl przerwy.

ja 5 razy miałam bez usg, w nowej klinice miałam już 6 i 7 raz pod kontrolą usg.

sorki za pytanie ale przy jakim wysiłku?
co do progesteronu tak jak pisałyśmy zależy jak trafisz w pik. jak u mnie był niski przy wysokich dawkach to lekarz zalecił robić badanie dwie godziny po przyjęciu porannej dawki i wtedy wynik był miarodajny. i okazało się że wszystko ok.

omatkoitrojko ja uważam że jest sens robić przynajmniej dopóki nie pójdzie w tysiące, ale robiłabym już co 48 godzin.
Teraz robilam po 48 godzinach tez, kurcze sama nie wiem tp troche kosztuje..

omatkoitrojko i tak wybierasz się do gina. to on ci powie co robić. najważniejsze że przyrasta teraz to już tylko nudy przez kolejne 9mcy:-) :)

Omatko, badanie sporo kosztuje u Ciebie (u mnie 22zł o ile pamiętam), przyrost jest ładny to chyba nie szalałabym z betą. Ostatecznie to Ty podejmiesz decyzję ;)
Natomiast ja, przez kilka dni chyba robiłabym sikańce - o tej samej porze, z tej samej firmy. I w razie jakiegokolwiek bólu czy czegoś niepokojącego - na IP.
Ale to tylko moje zdanie. Ty znasz lepiej siebie i Wasze możliwości finansowe.
Tylko oszczędzaj się o ile możesz :)

reklama
Omatko, badanie sporo kosztuje u Ciebie (u mnie 22zł o ile pamiętam), przyrost jest ładny to chyba nie szalałabym z betą. Ostatecznie to Ty podejmiesz decyzję ;)
Natomiast ja, przez kilka dni chyba robiłabym sikańce - o tej samej porze, z tej samej firmy. I w razie jakiegokolwiek bólu czy czegoś niepokojącego - na IP.
Ale to tylko moje zdanie. Ty znasz lepiej siebie i Wasze możliwości finansowe.
Tylko oszczędzaj się o ile możesz :)
Wiesz, wiadomo ze wszystko sie mkze zdarzyc, ja wiem, ale jak ms byc tak bedzie, wazne ze beta urosla, jestrm po cyklu naturalnym to tez insczej troche, nic nie boli duphaston dostalam, wczoraj lekarka powiedziala ze bety wcale nje muszę robic, tyllo pod koniec miesiaca na wizyte i tak nic tymi badaniami nie zmienie, moge tylko miec nadzieje, ze nic sie nie wydarzy :) nie pracuje, na wychowawczym jestem wiec noe mam stresow, dzieci nie nosze... Od niedzieli hHaha
Kupie chyba jrzzcze testy zeby na pamiatke zrobic wyraźniejszy:))

Do góry