Moja ułomność jednak jest bezgraniczna... po raz 10217532173 napisałam posta i coś kliknełam. i dupa.
Na szybko, bo mój M. niedomaga zdrowotnie i muszę do niego spadać.
Pole.. uda się z 3 powodów! 1. Twój M czuwa! 2. My wierzymy! 3. Nie ma przecież innej opcji
Trzymaj się nasza twardzielko.. proszę Cię o troszkę nadzieji.. Jutro Twój 8dpt, powinno już coś się pokazać w becie.. Ja z 3dniowym czekałam do 10dpt, a lekarz tak jak u Ciebie nakazał bete w 14dpt. Postanowiłaś coś? U mnie @ zawsze 3-4 dni po odstawieniu.
Anika, jak to??
(( no co za kretynka ta Twoja @
zaczynam się poważnie martwic;/
Amh mozna robic kiedykolwiek. dc nie stanowi. Zazwyczaj inne badania mamy zlecane na poczatlu cyklu, wiec robimy hurtem z amh i tak się moze kojarzyc
Stacy prolaktyna blokuje owu. Jesli dostajesz coś na pękanie to chyba nie ma wtedy znaczenia, tymbardziej, ze Twoja jest w normie. Ja mam delikatnie podwyższoną, ale dr nic z tym nie robił. Przy stymulacji chyba nie rzutuje po prostu
Milena gratuluje ślicznego Synka
)
Co do moich oczu, laska chyba sie nie przejeła. Tzn.. chyba nie poczuwa się absolutnie do winy. Z tego co napisała zrozumiałam, ze jestem sama sobie winna, bo nie miałam zamknietych oczu:| Chyba jestem w szoku:| Napisała tez, ze mi współczuje, ale jakos w to nie wierze. W sumie to ja jej współczuję głupoty.. i tego, że jak się wpienie, to się tam przejde, i nie bede juz taka miła...
MagdaM teściowa pewnie w szoku, jak wytresowałaś jej synka
hahah
chodzi jak w zegarku
Jutro ważny dzień dla Emenems Powodzenia i trzymamy kciuki
MAJ
13 - Emenems - piękny wynik hcg!
14 - enni - wizyta u gin prowadzącego
14 - lumia - podglądanie pęcherzyków
14 - niebajka - ustalenie dalszego planu działania/crio
14/15 - diore - iui
18 - stacy - iui
19 - Pole - I piękna beta!