reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda - teściowa musiala być zdziwiona. :-)

Pole - robiłaś betę? dlaczego twierdzisz ze nic z tego? Kochana jeszcze nic nie jest przesadzone, zobaczysz. ;-)

reklama
Pole
jasne , że znaki, sygnały, sztuczki organizmu mogą być złudne. ale nie rozumiem pytania o odstawienie luteiny. przecież czas do bety jeszcze jest.
nawet nie będę udawała, że wiem co czujesz, bo nie wiem. mam jednak nadzieję... myślę o Tobie ciepło

Anika
Upsss to nie wiem co mi sie pokielbasilo:p

Kredka
Badania amh mozna wykonac w kazdym dniu cyklu;-)

Magda
&&&&&&&za Kropki:-)zeby rosly w sile:-)

Stacy
Ciesze sie, ze juz wszystko dovrze miedzy Wami;-)

Pole
Nie wierze, ze tak latwo"odpuszczasz"!!!!
Magda dobrze napisala!
Nie nakrecaj sie, ale i nie trac wiary...Prosze!Pole!
A moze faktycznie zrob bete....

Dziewczyny zapierniczacie tak, ze nie ogarniam;-)

ale ja nie mam pretensji , że przyszła bo ona przychodzi i mi wskazówki daje i ja jestem za to wdzieczna, ale zawsze jak przychodzi to ja chętnie lecę a teraz nie i ona tak dziwnie patrzyła:-)

stacy
w naszym otoczeniu o ivf wie tylko moja najbliższa przyjaciółka. moja mama wie że się leczymy, ale nie wie ze mieliśmy 3 nieudane ivf. poza tym nikt nic.
ale o tym crio wiemy tylko ja, mój mąż i Wy:-D

Dla Pole buzi buzi od Nikusia. Jasne że możesz tak pisać. Muszę założyć album jak ty dla Kiciusia. Oglądałam ostatnio jaki on kochany. Pole dołącz do nas do "mamusiek po in vitro" trochę brakuje twoich opowieści pisarko :)

Załączniki

• 1431453027370.jpg
    1431453027370.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Magda - trzymam kciuki, żeby Wam się udało. :tak: o naszej sytuacji też wiedzą tylko rodzice i rodzeństwo. Mój mąż, nie chce nikomu mówić i w sumie go popieram. Ludzie różnie reagują na AID, tu u mnie to połowa by nie wiedziała co to jest. :tak:

Do góry