reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Pole nie rozumiem co Ty wyczyniasz? Czemu od tak chcesz odstawić lutinusa? Poczekaj jeszcze 2 dni, zrób betę i będzie wszystko jasne na 100% bez żadnych domysłów i żadnego gdybania. Jeśli odstawisz leki za szybko czy nie będziesz miała później wyrzutów sumienia że nie zrobiłaś wszystkiego tak jak trzeba?
Magda szacun dla Twojego męża że tak mądrze postąpił i zabrał się za robotę :-)
co do szeroko pojętego ogrodnictwa, dziś mama posadziła mi kwiatki na balkonie bo w tym roku nie mam na to czasu :-)
Czy AMH nie robi się w pierwszych dniach cyklu? Wydaje mi się że tak właśnie robiłam...
Trzymam kciuki za wszystkie!
Magda szacun dla Twojego męża że tak mądrze postąpił i zabrał się za robotę :-)
co do szeroko pojętego ogrodnictwa, dziś mama posadziła mi kwiatki na balkonie bo w tym roku nie mam na to czasu :-)
Czy AMH nie robi się w pierwszych dniach cyklu? Wydaje mi się że tak właśnie robiłam...
Trzymam kciuki za wszystkie!
anika11
Pole, trzymaj sie luteiny do ustalonego terminu testowania. zawsze pisalyście, ze dopóki brak @, jest nadzieja! a u Ciebie jeszcze kilka dni do bety, więc ani się waż odstawiac jakichkolwiek leków! my tu wierzymy, zaciskamy kciuki, słowko slemy, gdzie trzeba.... nie trać wiary!
Beti, gratuluję zakupu mieszkania ) nie ma to jak wlasne gniazdko
Magda, usprawiedliwaim Cię moja nauczycielska dusza nie nadąza w intensywnosci pisania z Wami...
Niebajko, ale mi @ robi psikusa, sprawdza moją cierpliwość...
Beti, gratuluję zakupu mieszkania ) nie ma to jak wlasne gniazdko
Magda, usprawiedliwaim Cię moja nauczycielska dusza nie nadąza w intensywnosci pisania z Wami...
Niebajko, ale mi @ robi psikusa, sprawdza moją cierpliwość...
Smerfetko
Badanie hormonu AMH - Śląskie Laboratoria Analityczne
Tu pisza o amh;-)
No i pisza, ze w dowolnym dniu cyklu;-) ale w sumie to zabilas mi cwieka bo zglupialam. Wiem, ze nie patrzylam na dzien cyklu, zgodnie z info od lekarza;-)
Beti
Zapomnialam
Gratuluje serdecznie udanego zakupu;-) kiedy zapraszasz Nas na parapetowe;-):-)
Badanie hormonu AMH - Śląskie Laboratoria Analityczne
Tu pisza o amh;-)
No i pisza, ze w dowolnym dniu cyklu;-) ale w sumie to zabilas mi cwieka bo zglupialam. Wiem, ze nie patrzylam na dzien cyklu, zgodnie z info od lekarza;-)
Beti
Zapomnialam
Gratuluje serdecznie udanego zakupu;-) kiedy zapraszasz Nas na parapetowe;-):-)
kredka82
Smerfeta ja Ci bardzo dziekuje bo mi sie wlasnie tak wydawalo ze moj gin powiedzisl w 3dc i temu mi tego nie zrobili w klinice. Wiec masz racje:-*
Niebajka ;-)
Pole a chociaz sikacza zrobilas? Jak nie to nie krakaj ze sie nie udalo!!! Bo my tu wszystkie dalej wierzymy ze bedzie dziewczynka!!!!!:-*
Niebajka ;-)
Pole a chociaz sikacza zrobilas? Jak nie to nie krakaj ze sie nie udalo!!! Bo my tu wszystkie dalej wierzymy ze bedzie dziewczynka!!!!!:-*
stacy
Dziewczyny mam pytanie odnosnie prolaktyny. Moja wynosi 421 przy normach 127 - 647. Robilam ja rano na czczo. Teoretycznie jest w normie, ale pytam moze macie wieksze doswiadczenie. Tak sie zastanawiam ze przeciez lekarz zwrocilby uwage jak by cos bylo nie tak? Drugie pytanie jest takie ze ja po kazdej IUI bardzo sie stresuje, stres podwyzsza prolaktyne. Czy to moze miec wplyw na nie powodzenie IUI? Bo ja juz nic nie wiem... :-(
Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z innej klawiatury.
Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z innej klawiatury.
reklama
kasik36
Dziewczyny ale Pole nie napisala, ze chce odstawic Lutinusa tylko zapytala czy podczas brania moze przyjsc @ Na bete u niej jeszcze za wczesnie bo miala podane 2/3 dniowe zarodki. Ja wierze, ze sie udalo i przynajmniej jedna coreczka sie zadomowila
Pole u kazdego jest inaczej, jedne dostaja @ przy braniu lutki, inne dopiero po odstawieniu. Ja dostawalam kilka dni po odstawieniu. Ale ta wiedza nie bedzie Ci potrzebna bo przeciez sie udalo
Pole u kazdego jest inaczej, jedne dostaja @ przy braniu lutki, inne dopiero po odstawieniu. Ja dostawalam kilka dni po odstawieniu. Ale ta wiedza nie bedzie Ci potrzebna bo przeciez sie udalo
Podziel się: