reklama
stacy
Fanka BB :)
Witam wszystkie, u nas dzisiaj cieplutko także wykorzystuje pogodę. Ależ wy szybko piszecie, raz dwa i tyle do czytania.
Magda - na pewno jest wszystko ok, i zarodeczki już siedzą sobie w domku
niebajko - ciekawa jestem co ta koleżanka Ci odpisze. W sumie to mogłabyś byś jej powiedzieć by opłaciła Ci koszty leczenia.
Beti - własny kąt to super sprawa, tak jak któraś dziewczyna napisała że nie ma jak u siebie. Jak wróciliśmy z Krakowa to jeszcze przez rok mieszkaliśmy z moimi rodzicami i mimo że było nie najgorzej, to bardzo czekaliśmy na wyprowadzkę.
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.
Magda - na pewno jest wszystko ok, i zarodeczki już siedzą sobie w domku
niebajko - ciekawa jestem co ta koleżanka Ci odpisze. W sumie to mogłabyś byś jej powiedzieć by opłaciła Ci koszty leczenia.
Beti - własny kąt to super sprawa, tak jak któraś dziewczyna napisała że nie ma jak u siebie. Jak wróciliśmy z Krakowa to jeszcze przez rok mieszkaliśmy z moimi rodzicami i mimo że było nie najgorzej, to bardzo czekaliśmy na wyprowadzkę.
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.
stacy
kredka to się uśmiałam, mam nadzieję tylko że to forum nie wyjdzie mi bokiem jak moda na sukces ale z Wami, chyba nigdy.
zuzik85
Kredka, AMH to badanie rezerwy jajnikowej. Tzn badamy ile zostało nam komórek jajowych. Badanie robi się w dowolnym dniu cyklu.
stacy
Rozejm dziewczyny, także wieczór upłynął w bardzo miłej atmosferze :-)
MagdaM33
ocho stacy się nie odzywa, czyli pogodzeni tulą się dalej i tak ma być
taka oto sytuacja u mnie.
wczoraj przyszła teściowa spojrzeć na grządki moje, ja z książką na leżaku a ona mówi "przehakać trzeba" (nie wiem czy powiedziała to przez "h" czy "ch") nie ważne. mój mąż za haczkę i dawaj. ona stoi patrzy. dziś przychodzi z sadzonkami jarmurzu. ja z książką siedzę. ona "bierz haczkę trzeba wsadzić" mój mąż za haczkę ona stoi i patrzy
stacy minęły nam się posty :-)
taka oto sytuacja u mnie.
wczoraj przyszła teściowa spojrzeć na grządki moje, ja z książką na leżaku a ona mówi "przehakać trzeba" (nie wiem czy powiedziała to przez "h" czy "ch") nie ważne. mój mąż za haczkę i dawaj. ona stoi patrzy. dziś przychodzi z sadzonkami jarmurzu. ja z książką siedzę. ona "bierz haczkę trzeba wsadzić" mój mąż za haczkę ona stoi i patrzy
stacy minęły nam się posty :-)
reklama
Mileno miło Cię widzieć:-) Myslalam, ze oglądne jakies zdjecia Nikodema(mozna na Niego mowić Nikoś, ale mama nie dali...
Dziewczyny nie mam nic do powiedzenia
Muszę sie pogodzić z tym, ze nic z tego nie wyjdzie...co jest o tyle ciężkie dla mnie, ze każda z Was ma jakas alternatywę, ja nie mam żadnej...
Dzisiaj mija tydzien od transferu i nic.
Co prawda wczoraj w nocy o 2:00 obudził mnie ból podbrzusza trwający jakies 40 minut, ale od tego czasu cisza. A ja nie mam zamiaru nabierać sie na "znaki,sygnały i sztuczki" mojego organizmu i wsłuchiwać sie bez sensu.
Czy dostane okres dopiero jak odstawie Lutinusa czy to niezależne? Proszę o podpowiedź starych wyjadaczek...
Dziewczyny nie mam nic do powiedzenia
Muszę sie pogodzić z tym, ze nic z tego nie wyjdzie...co jest o tyle ciężkie dla mnie, ze każda z Was ma jakas alternatywę, ja nie mam żadnej...
Dzisiaj mija tydzien od transferu i nic.
Co prawda wczoraj w nocy o 2:00 obudził mnie ból podbrzusza trwający jakies 40 minut, ale od tego czasu cisza. A ja nie mam zamiaru nabierać sie na "znaki,sygnały i sztuczki" mojego organizmu i wsłuchiwać sie bez sensu.
Czy dostane okres dopiero jak odstawie Lutinusa czy to niezależne? Proszę o podpowiedź starych wyjadaczek...
Podziel się: