reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti gratuluje!!!!!! Widzisz jak sie wszystko pueknie uklada:-* i chyba prawda ze zycie zaczyna sie pi 40tce:-D no to Ci sie zacznie !!!!!!!

reklama
Witam wszystkie, u nas dzisiaj cieplutko także wykorzystuje pogodę. Ależ wy szybko piszecie, raz dwa i tyle do czytania.

Magda - na pewno jest wszystko ok, i zarodeczki już siedzą sobie w domku:-D

niebajko - ciekawa jestem co ta koleżanka Ci odpisze. W sumie to mogłabyś byś jej powiedzieć by opłaciła Ci koszty leczenia.

Beti - własny kąt to super sprawa, tak jak któraś dziewczyna napisała że nie ma jak u siebie. Jak wróciliśmy z Krakowa to jeszcze przez rok mieszkaliśmy z moimi rodzicami i mimo że było nie najgorzej, to bardzo czekaliśmy na wyprowadzkę. :tak:

Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.

Stacy duzo do czytania bo to taka starankowa telenowela haha za nie dlugo bedziemy mialy wiecej stron niz ma moda na sukces odcinkow:-D

ocho stacy się nie odzywa, czyli pogodzeni tulą się dalej:-D i tak ma być

taka oto sytuacja u mnie.
wczoraj przyszła teściowa spojrzeć na grządki moje, ja z książką na leżaku a ona mówi "przehakać trzeba" (nie wiem czy powiedziała to przez "h" czy "ch") nie ważne. mój mąż za haczkę i dawaj. ona stoi patrzy. dziś przychodzi z sadzonkami jarmurzu. ja z książką siedzę. ona "bierz haczkę trzeba wsadzić" mój mąż za haczkę ona stoi i patrzy:szok::-D

stacy minęły nam się posty :-)

reklama
Mileno miło Cię widzieć:-) Myslalam, ze oglądne jakies zdjecia Nikodema(mozna na Niego mowić Nikoś;), ale mama nie dali...

Dziewczyny nie mam nic do powiedzenia:(
Muszę sie pogodzić z tym, ze nic z tego nie wyjdzie...co jest o tyle ciężkie dla mnie, ze każda z Was ma jakas alternatywę, ja nie mam żadnej...
Dzisiaj mija tydzien od transferu i nic.
Co prawda wczoraj w nocy o 2:00 obudził mnie ból podbrzusza trwający jakies 40 minut, ale od tego czasu cisza. A ja nie mam zamiaru nabierać sie na "znaki,sygnały i sztuczki" mojego organizmu i wsłuchiwać sie bez sensu.

Czy dostane okres dopiero jak odstawie Lutinusa czy to niezależne? Proszę o podpowiedź starych wyjadaczek...

Do góry