MalaMii-nie mam szans, bo to jedna z nielicznych klinik leczenia nirplodnosci, to jest publiczna służba zdrowia, zostałam tu przed mojego ginekologa skierowana, a nie mam szans w Polscr sie leczyć - próbowałam, czasowo nie ma takiej opcji niestety
reklama
Kasica my z mężem od ok 3 lat biegamy od lekarza do lekarza tylko dlatego, że w pewnym momencie rozkładają ręce i odsyłają nas na prywatne in vitro. mam wrażenie,że cięzko teraz o dobrego specjalistę. teraz trafiliśmy do państwowej kliniki i zobaczymy jak długo z nami wytrzymają
a co do urzędowego in vitro to tak jak wcześniej pisałam wina leży po stronie naszego rządu bo jak zwykle brakuje pieniędzy.
Anika11 i Luize ja miałam iui przed pęknięciem pęcherzyka. 3 dni po iui zalecono mi brać przez 10 dni dopochwowo 2X1 luteinę 50 mg (rano i wieczorem). Cykl był stymulowany Clo
Anika11 i Luize ja miałam iui przed pęknięciem pęcherzyka. 3 dni po iui zalecono mi brać przez 10 dni dopochwowo 2X1 luteinę 50 mg (rano i wieczorem). Cykl był stymulowany Clo
anika11
Fanka BB :)
emenems,a nie ma sznas, by jutro przed iui zrobili Ci usg, by potwierdzić przyrost lub peknięcie pecherzyka? bediesz spokojniejsza 
malaMii, u mnie lekarza do konca nie potrafili okreslic, co się stało:/ ale ból + 5dni szpitala skutecznie mnie osłabiło:/ skad jestes? gdzie sie leczysz?
malaMii, u mnie lekarza do konca nie potrafili okreslic, co się stało:/ ale ból + 5dni szpitala skutecznie mnie osłabiło:/ skad jestes? gdzie sie leczysz?
Hejka
Anika, Demolka - radziłabym zrobić bete a nie test bo mi np nie wyszedł w 14dc po iui i to był dzień spodziewanej @ a że był weekend to bete robiłam 16 dnia miałam bete 116, drugi raz testu nie robiłam,
Anika, Demolka - radziłabym zrobić bete a nie test bo mi np nie wyszedł w 14dc po iui i to był dzień spodziewanej @ a że był weekend to bete robiłam 16 dnia miałam bete 116, drugi raz testu nie robiłam,
Ostatnia edycja:
anika11
Fanka BB :)
malaMii, ooo!!!!!! Medart -Kubiaczyk-Paluch i póki co tez jestem bardzo zadowolona
opieka ze strony pani doktor rewelacyjna, kontakt smsowy non stop, jak wyladowalam w szpitalu, ona wszystko kontrolowała. jedyny minus - dłuuuugie oczekiwanie na wizytę:/ ale kolejki pewnie znasz z autopsji 
emenems, wszytsko bedzie dobrze! a czas zleci szybciej dzieki powrotowi do pieknego Gdańska
emenems, wszytsko bedzie dobrze! a czas zleci szybciej dzieki powrotowi do pieknego Gdańska
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: