reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MalaMii-nie mam szans, bo to jedna z nielicznych klinik leczenia nirplodnosci, to jest publiczna służba zdrowia, zostałam tu przed mojego ginekologa skierowana, a nie mam szans w Polscr sie leczyć - próbowałam, czasowo nie ma takiej opcji niestety

reklama
Kasica my z mężem od ok 3 lat biegamy od lekarza do lekarza tylko dlatego, że w pewnym momencie rozkładają ręce i odsyłają nas na prywatne in vitro. mam wrażenie,że cięzko teraz o dobrego specjalistę. teraz trafiliśmy do państwowej kliniki i zobaczymy jak długo z nami wytrzymają:) a co do urzędowego in vitro to tak jak wcześniej pisałam wina leży po stronie naszego rządu bo jak zwykle brakuje pieniędzy.

Anika11 i Luize ja miałam iui przed pęknięciem pęcherzyka. 3 dni po iui zalecono mi brać przez 10 dni dopochwowo 2X1 luteinę 50 mg (rano i wieczorem). Cykl był stymulowany Clo

emenems,a nie ma sznas, by jutro przed iui zrobili Ci usg, by potwierdzić przyrost lub peknięcie pecherzyka? bediesz spokojniejsza :)

malaMii, u mnie lekarza do konca nie potrafili okreslic, co się stało:/ ale ból + 5dni szpitala skutecznie mnie osłabiło:/ skad jestes? gdzie sie leczysz?

Hejka

Anika, Demolka - radziłabym zrobić bete a nie test bo mi np nie wyszedł w 14dc po iui i to był dzień spodziewanej @ a że był weekend to bete robiłam 16 dnia miałam bete 116, drugi raz testu nie robiłam,

Ostatnia edycja:
Emenems- rozumiem , trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok:)

Anika1 , mieszkam w Niemczech , jednak poki co leczę się w Pl w Poznaniu.

Anika - nie ma. Zabieg robi inny lekarz niz ten co zleca zabieg. A tamta babka nie robi niestety...no trudno, poczekam te dwa tygodnie.
Za tydzien lece do gdanska na 4 dni to szybciej minie :)

O:-)
Ja MedArt na Slowianskiej - u dr Żaka , jestem bardzo zadowolona . Zobaczymy z jakim skutkiem:)
Wczesniej leczyłam się w Neridzie u dr Biegańskiej , ale bylam srednio zadowolona, a Ty?

malaMii, ooo!!!!!! Medart -Kubiaczyk-Paluch i póki co tez jestem bardzo zadowolona:) opieka ze strony pani doktor rewelacyjna, kontakt smsowy non stop, jak wyladowalam w szpitalu, ona wszystko kontrolowała. jedyny minus - dłuuuugie oczekiwanie na wizytę:/ ale kolejki pewnie znasz z autopsji ;)

emenems, wszytsko bedzie dobrze! a czas zleci szybciej dzieki powrotowi do pieknego Gdańska:)

Ostatnia edycja:
reklama
Emenems - nie zmartwiaj się, myśli pozytywnie i na pewno się uda, a za dwa tygodnie będziemy miały wysokie bety:-D, a Anika jutro lub w sobotę:-D

Florcia - dzięki za info o luteinie

Kochane idę spać, spokojnej nocy:tak:

Do góry