reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja w ostatnich 2 latach schudłam 19 kg wiec czasem sobie pozwalam na odrobinę wiecej cukru ;) a dzis oprócz hustawki nastrojów mam też hustawke smaków.. Bo po słodkim zjadłam kapuche kiszoną haha teraz trochę strzelam 🤣
Wow, brawo! Mogę zapytać jak Ci się udało aż tyle schudnąć? ;) Dieta czy dieta+ćwiczenia?
Może ta huśtawka już częściowo coś zwiastuje.... 😁
Też wczoraj objadłam się kiszonymi ogórkami ale to dlatego, że zawsze mam ochotę na kiszonki po antybiotykoterapii, uzupełniam dobre bakteryjki i uszczęśliwiam jelitka ☺️

reklama
Ja w ostatnich 2 latach schudłam 19 kg wiec czasem sobie pozwalam na odrobinę wiecej cukru ;) a dzis oprócz hustawki nastrojów mam też hustawke smaków.. Bo po słodkim zjadłam kapuche kiszoną haha teraz trochę strzelam 🤣
Nie ma to jak sobie dogadzać na siłę hehe
Wow, brawo! Mogę zapytać jak Ci się udało aż tyle schudnąć? ;) Dieta czy dieta+ćwiczenia?
Może ta huśtawka już częściowo coś zwiastuje.... 😁
Też wczoraj objadłam się kiszonymi ogórkami ale to dlatego, że zawsze mam ochotę na kiszonki po antybiotykoterapii, uzupełniam dobre bakteryjki i uszczęśliwiam jelitka ☺️
Taaak, tez uwielbiam kiszonki mmm 🥰🥰 miałam 3 dni w tygodniu trening TRX z trenerem plus basen i sauna optymalnie i w zależności od czasu.. jadłam całkiem normalnie ale odstawiłam totalnie coca colę i inne gazowańce, starałam się jesc więcej warzyw i owoców i posilki do godz 20. Nawet można się uzależnić od takiego stylu życia ;) teraz mam już dłuższą przerwę od ćwiczeń bo kręgosłup szyjny zrobił mi niespodziankę i miałam mikroudar wiec przerzuciłam się na przymusowa fizjoterapię 😔🤯🍀

Nie ma to jak sobie dogadzać na siłę hehe

Taaak, tez uwielbiam kiszonki mmm 🥰🥰 miałam 3 dni w tygodniu trening TRX z trenerem plus basen i sauna optymalnie i w zależności od czasu.. jadłam całkiem normalnie ale odstawiłam totalnie coca colę i inne gazowańce, starałam się jesc więcej warzyw i owoców i posilki do godz 20. Nawet można się uzależnić od takiego stylu życia ;) teraz mam już dłuższą przerwę od ćwiczeń bo kręgosłup szyjny zrobił mi niespodziankę i miałam mikroudar wiec przerzuciłam się na przymusowa fizjoterapię 😔🤯🍀
Ok czyli ostro ruszyłaś z siłownią, ja póki co sama dieta i spacery, z treningiem mi jakoś ciężko ale trzeba odkurzyć karte multisport i przeprosić się z leginsami żeby waga znowu ruszyła widzę 😂
Ojej to musisz na siebie teraz szczególnie uważać!! Mój mąż też po udarze więc temat znajomy... Wszytko ok się skończyło?

Ok czyli ostro ruszyłaś z siłownią, ja póki co sama dieta i spacery, z treningiem mi jakoś ciężko ale trzeba odkurzyć karte multisport i przeprosić się z leginsami żeby waga znowu ruszyła widzę 😂
Ojej to musisz na siebie teraz szczególnie uważać!! Mój mąż też po udarze więc temat znajomy... Wszytko ok się skończyło?
Ja tez zaczynałam od chodzenia na długie dystanse , wszystko pomalutku :) tak, na szczęście póki co jest ok 🤞 neurovit w zastrzykach dostawałam i fajnie mi się rozeszło dretwienie prawej strony ciała.. za to mam na pamiątkę zmianę naczyniopochodną na rdzeniu kręgowym (wchłania się) ale ciągle to nic w porównaniu do 6 lat walki o dzieciątko.. juz mi stuknęło 34 latka wiec czas mi się trochę kurczy. I jak nigdy, to w tym przypadku - ide po trupach do celu! Jestem z zawodu nauczycielem terapeutą i na codzień przyglądam się większym nieszczęściom niż taki mikroudarek :( dzieci są największym sensem tego coraz bardziej pogmatwanego świata! ❤ Mam wrażenie, że jakbyśmy usiadły do plotek przy filizance herbaty to skończyły byśmy na dużym dzbanie hehe 🥰🤗🤗

Ja tez zaczynałam od chodzenia na długie dystanse , wszystko pomalutku :) tak, na szczęście póki co jest ok 🤞 neurovit w zastrzykach dostawałam i fajnie mi się rozeszło dretwienie prawej strony ciała.. za to mam na pamiątkę zmianę naczyniopochodną na rdzeniu kręgowym (wchłania się) ale ciągle to nic w porównaniu do 6 lat walki o dzieciątko.. juz mi stuknęło 34 latka wiec czas mi się trochę kurczy. I jak nigdy, to w tym przypadku - ide po trupach do celu! Jestem z zawodu nauczycielem terapeutą i na codzień przyglądam się większym nieszczęściom niż taki mikroudarek :( dzieci są największym sensem tego coraz bardziej pogmatwanego świata! ❤ Mam wrażenie, że jakbyśmy usiadły do plotek przy filizance herbaty to skończyły byśmy na dużym dzbanie hehe 🥰🤗🤗
To jesteś tylko 3 lata starsza ode mnie, a nasza lekarka w klinice powtarza ciągle, że "przecież jesteście Państwo młodzi" 😏 Może to chodzi o wiek kobiety bo mąż jest Twoim rówieśnikiem.
Oj tak, powiem szczerze, że ja to bym chętnie się spotkała jeśli ktoraś z dziewczyn z Łodzi, często bywam też w Warszawie :)
Miejmy nadzieję, że te doświadczenia, które nas spotkały dotychczas, zdrowotne i nie tylko, mają nam dać siłę i cierpliwość do nadchodzącego i upragnionego macierzyństwa! Bo głęboko wierzę, że każdej z nas na tym forum się uda i będzie pięknie... 🥰

Cześć !💕 ja równiez trzymam za Was kciuki🍀

U mnie 8dpo i po iui i prawie tydzień z duphastonem, ogólnie jest ok, ale jestem często senna, dziś 2 razy mocno zakuł mnie jajnik w którym miałam pęcherzyk. A na dodatek targają mną takie emocje.. 😔nie mogę się na niczym skupić

Cześć !💕 ja równiez trzymam za Was kciuki🍀

U mnie 8dpo i po iui i prawie tydzień z duphastonem, ogólnie jest ok, ale jestem często senna, dziś 2 razy mocno zakuł mnie jajnik w którym miałam pęcherzyk. A na dodatek targają mną takie emocje.. 😔nie mogę się na niczym skupić
Będzie dobrze ! Pierwsze IUI? Ja miałam 1 raz, oczekiwanie i emocje są chyba najgorszym etapem całej procedury :/ trzymaj się ciepło i glowa do góry! Jest nas tu dużo, jakoś tak razniej 🤗😘

reklama
Do góry