Dziewczyny uda się Wam musi sie udać, może być ciężko po drodze, nawet bardzo .. mogą być chwile zwatpienia, rozpaczy itp ale trochę cierpliwosci i uda się na pewno ja w życiu bym nie powiedziała że mi się uda a jednak i mam nadzieję że u Was też tak bedzie!To jesteś tylko 3 lata starsza ode mnie, a nasza lekarka w klinice powtarza ciągle, że "przecież jesteście Państwo młodzi" Może to chodzi o wiek kobiety bo mąż jest Twoim rówieśnikiem.
Oj tak, powiem szczerze, że ja to bym chętnie się spotkała jeśli ktoraś z dziewczyn z Łodzi, często bywam też w Warszawie
Miejmy nadzieję, że te doświadczenia, które nas spotkały dotychczas, zdrowotne i nie tylko, mają nam dać siłę i cierpliwość do nadchodzącego i upragnionego macierzyństwa! Bo głęboko wierzę, że każdej z nas na tym forum się uda i będzie pięknie...
reklama
Powodzenia, trzymam kciukiCześć ! ja równiez trzymam za Was kciuki
U mnie 8dpo i po iui i prawie tydzień z duphastonem, ogólnie jest ok, ale jestem często senna, dziś 2 razy mocno zakuł mnie jajnik w którym miałam pęcherzyk. A na dodatek targają mną takie emocje.. nie mogę się na niczym skupić
mylenne
Fanka BB :)
A my trzymamy za Ciebie!!Cześć ! ja równiez trzymam za Was kciuki
U mnie 8dpo i po iui i prawie tydzień z duphastonem, ogólnie jest ok, ale jestem często senna, dziś 2 razy mocno zakuł mnie jajnik w którym miałam pęcherzyk. A na dodatek targają mną takie emocje.. nie mogę się na niczym skupić
Też przy pierwszej iui bardziej to przeżywałam bo wydawało mi się, że skoro z pomocą lekarza to musi się udać. Nie wyszło - ale wbrew pozorom dało mi to siłę i jestem spokojniejsza w drugiej próbie To są trudne emocje ale pozytywny wynik wynagrodzi chyba wszystko!
Testujesz w poniedziałek?
Dziękuję, tak w poniedziałek będzie 14dpo.A my trzymamy za Ciebie!!
Też przy pierwszej iui bardziej to przeżywałam bo wydawało mi się, że skoro z pomocą lekarza to musi się udać. Nie wyszło - ale wbrew pozorom dało mi to siłę i jestem spokojniejsza w drugiej próbie To są trudne emocje ale pozytywny wynik wynagrodzi chyba wszystko!
Testujesz w poniedziałek?
Kiedy masz drugą próbę ?
A ja dodam, że nawet jak jest żywa krew, to nie zawsze oznacza najgorszeNie ma co gdybać na zapas, wszystko na pewno jest dobrze i myśl pozytywnie. Plamienia mogą występować nawet całą ciąże, a dopóki nie ma żywej krwi to nie ma się co martwić. Stres w niczym Ci nie pomoże, więc głowa do góry
Witaj w klubie, jednak cala ciaza, porod I macierzystwo to momentami pelng spontan. Powoli się przestawiajDziekuje za mile słowa , ciężki dzień za mną (emocjonalnie), nie umiem się odnaleźć w sytuacji na którą nie mam wpływu .. zazwyczaj kontroluje wszystko na bieżąco
Trzymam kciukiTo mamy dwa testowania w jeden dzień… Będą emocje i na pewno będziemy przypominać, że mocno trzymamy kciuki
Czasami brak objawow to objaw, glowa do góryDzis juz 6 dzien po IUI i jakos z dnia na dzień wygasa nadzieja jakiś spadek formy i żadnych symptomów nie zauważam, czuje sie jak w każdym jednym cyklu, moze nawet lepiej.. chyba nostalgia 1 listopada się udziela .. dzięki za wiare
mylenne
Trzymam kciuki za poniedziałek, koniecznie daj znać!!!Dziękuję, tak w poniedziałek będzie 14dpo.
Kiedy masz drugą próbę ?
Drugą próbę miałam 26.10., dziś dopiero 7dpo, czekam na zrobienie bety 9.11.
reklama
Hankaa
trzymam kciukiDziękuję, tak w poniedziałek będzie 14dpo.
Kiedy masz drugą próbę ?
Podziel się: