Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Pewnie jestem beznadziejnie głupia ale dzis zrobiłam sikańca :/ dopiero 7 dni ale jestem totalnie niecierpliwa. Wyszło nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie nie beznadziejnie głupia, a beznadziejnie niecierpliwaPewnie jestem beznadziejnie głupia ale dzis zrobiłam sikańca :/ dopiero 7 dni ale jestem totalnie niecierpliwa. Wyszło nic.
I ja wybrałam ten z największą czułością, mam w apteczce jeszcze zapasik hehe totaaatnie beznadziejnie niecierpliwa!Zdecydowanie nie beznadziejnie głupia, a beznadziejnie niecierpliwa
Za wcześnie....
Ja myślałam żeby zrobić pierwszy test ale z wysoką czułością 10 ale dopiero w poniedziałek czyli 12 dpo
Nie ma zmiłuj, trzeba czekać!!!I ja wybrałam ten z największą czułością, mam w apteczce jeszcze zapasik hehe totaaatnie beznadziejnie niecierpliwa!
Trzeba czekać dokladnie,Nie ma zmiłuj, trzeba czekać!!!
Ale po pierwszej próbie od 8dpo sama robiłam codziennie testy jak psychopatka, a teraz pouczam, no hipokrytka ze mnie haha
Haha no to nieźle, kurcze czekamy noo eeehhhhNie ma zmiłuj, trzeba czekać!!!
Ale po pierwszej próbie od 8dpo sama robiłam codziennie testy jak psychopatka, a teraz pouczam, no hipokrytka ze mnie haha
Spokojnie, jutro już czwartek, a pt sob ndz szybko leci - jak to weekend!Trzeba czekać dokladnie,
Haha no to nieźle, kurcze czekamy noo eeehhhh
A to bardzo mądre, dziewczyny dajcie znak jak to u Was wyglądało mylenne -Spokojnie, jutro już czwartek, a pt sob ndz szybko leci - jak to weekend!
A w poniedziałek już chyba można coś spróbować
Może dziewczyny nam podpowiedzą której najwcześniej wyszło testowanie? Ile dpo się pojawiał cień cienia? Bo nie wierzę, że wszystkie takie przykładne i czekały do 14dpo i grzecznie maszerowały na betę...
Ja dwa razy robiłam sikańca, kolejne 4 razy czekałam grzecznie 14 dni do betyA to bardzo mądre, dziewczyny dajcie znak jak to u Was wyglądało mylenne -
U mnie 17 dni po była biel vizira. Dopiero beta pokazała wynik 7 czyli ciazeSpokojnie, jutro już czwartek, a pt sob ndz szybko leci - jak to weekend!
A w poniedziałek już chyba można coś spróbować
Może dziewczyny nam podpowiedzą której najwcześniej wyszło testowanie? Ile dpo się pojawiał cień cienia? Bo nie wierzę, że wszystkie takie przykładne i czekały do 14dpo i grzecznie maszerowały na betę...