reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To mamy dwa testowania w jeden dzień… Będą emocje i na pewno będziemy przypominać, że mocno trzymamy kciuki 💪😉
Cudownie❤️, to naprawdę bardzo ważne w takich momentach, że jest grupa osób, która rozumie i przezywa podobne emocje. Jesteś wspaniała i wszystkie dziewczyny z forum także! Damy rade 🥰

reklama
To mamy dwa testowania w jeden dzień… Będą emocje i na pewno będziemy przypominać, że mocno trzymamy kciuki 💪😉
Ja również trzymam kciuki 😊❤️ rzadziej się udzielam, bo dzieciaki skutecznie zajmują czas ale mentalnie jestem z Wami dziewczyny!!! Wszystkie wiemy jak to jest, każda z nas to przeżywała. Także działać, działać a sukces prędzej czy później przyjdzie🥰

Mam pytanko do Was...
Czy przy zmianie kliniki ( prócz dokumentow poprzednich) robilyscie badania na świeżo? Chodzi mi O pierwsza wizytę w nowej klinice , oczywiscie sie dopytać i zadzwonie przed wizyta , ale jestem ciekawa jak to bylo u Was.
Mam kilka dni wolnego i mysle czy zdrobic jakies podstawy...
Dziekuje ❤

Mam pytanko do Was...
Czy przy zmianie kliniki ( prócz dokumentow poprzednich) robilyscie badania na świeżo? Chodzi mi O pierwsza wizytę w nowej klinice , oczywiscie sie dopytać i zadzwonie przed wizyta , ale jestem ciekawa jak to bylo u Was.
Dziekuje ❤
nie rób, lekarz Ci zleci co potrzebuje :)

Mam pytanko do Was...
Dziekuje ❤
Napewno cytologia, ważna rok.

reklama
Mam pytanko do Was...
Dziekuje ❤
U mnie na stronie kliniki jest np. lista z jakimi badaniami już wykonanymi warto przyjść na pierwszą wizytę. A tak to lekarz zleca co jest potrzebne, bo niektóre są ważne krócej niektóre dłużej.

Do góry