reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To mamy dwa testowania w jeden dzień… Będą emocje i na pewno będziemy przypominać, że mocno trzymamy kciuki 💪😉
Cudownie❤️, to naprawdę bardzo ważne w takich momentach, że jest grupa osób, która rozumie i przezywa podobne emocje. Jesteś wspaniała i wszystkie dziewczyny z forum także! Damy rade 🥰

reklama
To mamy dwa testowania w jeden dzień… Będą emocje i na pewno będziemy przypominać, że mocno trzymamy kciuki 💪😉
Ja również trzymam kciuki 😊❤️ rzadziej się udzielam, bo dzieciaki skutecznie zajmują czas ale mentalnie jestem z Wami dziewczyny!!! Wszystkie wiemy jak to jest, każda z nas to przeżywała. Także działać, działać a sukces prędzej czy później przyjdzie🥰

Mam pytanko do Was...
Czy przy zmianie kliniki ( prócz dokumentow poprzednich) robilyscie badania na świeżo? Chodzi mi O pierwsza wizytę w nowej klinice , oczywiscie sie dopytać i zadzwonie przed wizyta , ale jestem ciekawa jak to bylo u Was.
Mam kilka dni wolnego i mysle czy zdrobic jakies podstawy...
Dziekuje ❤

Mam pytanko do Was...
Czy przy zmianie kliniki ( prócz dokumentow poprzednich) robilyscie badania na świeżo? Chodzi mi O pierwsza wizytę w nowej klinice , oczywiscie sie dopytać i zadzwonie przed wizyta , ale jestem ciekawa jak to bylo u Was.
Dziekuje ❤
nie rób, lekarz Ci zleci co potrzebuje :)

Mam pytanko do Was...
Dziekuje ❤
Napewno cytologia, ważna rok.

reklama
Mam pytanko do Was...
Dziekuje ❤
U mnie na stronie kliniki jest np. lista z jakimi badaniami już wykonanymi warto przyjść na pierwszą wizytę. A tak to lekarz zleca co jest potrzebne, bo niektóre są ważne krócej niektóre dłużej.

Do góry