reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzis juz 6 dzien po IUI i jakos z dnia na dzień wygasa nadzieja :( jakiś spadek formy i żadnych symptomów nie zauważam, czuje sie jak w każdym jednym cyklu, moze nawet lepiej.. chyba nostalgia 1 listopada się udziela .. dzięki za wiare ❤️😘
Ale nie musisz mieć żadnych objawow:) ja czułam zwykle pobolewanie brzucha jak jak na okres jak w każdym moim cyklu wiec glowa do góry:) a 6 dnia to jeszcze dużo za wcześnie na jakiekolwiek objawy, nawet zarodek jeszcze pewnie nie zagnieździłby sie:)

4 dnia miałam uczucie jakby rozciągania w podbrzuszu ale to na tyle.. dzis łomocze mi serducho i wyrzywam się na M z premedytacją 🙆‍♂️🙈 hustawki nastrojów na wysokim poziomie, cała procedura to nic w porównaniu z czasem oczekiwania na wynik. Winko dzisiaj wychyliłabym bez zająknięcia i to duszkiem z gwinta 🤣 ale pozostaje mi dawka progesteronu, netflix, chipsy i żelki i ewentualny długi spacer po lesie bo groby juz obskoczylam.. 🤗😇

4 dnia miałam uczucie jakby rozciągania w podbrzuszu ale to na tyle.. dzis łomocze mi serducho i wyrzywam się na M z premedytacją 🙆‍♂️🙈 hustawki nastrojów na wysokim poziomie, cała procedura to nic w porównaniu z czasem oczekiwania na wynik. Winko dzisiaj wychyliłabym bez zająknięcia i to duszkiem z gwinta 🤣 ale pozostaje mi dawka progesteronu, netflix, chipsy i żelki i ewentualny długi spacer po lesie bo groby juz obskoczylam.. 🤗😇
Ja właśnie dziś mam rozciąganie w brzuchu, wcześniej na naturalnych czy stymulowanych nie miałam tego uczucia, ono mi się pojawiło dopiero po inseminacjach - pewnie ze względu na działanie duphastonu :)
I fakt, jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy bo jeśli doszło do zapłodnienia ✊ to tak naprawdę rozpoczyna sie proces zagnieżdżania także korzystaj jeszcze z tego winka 😁 bo później to już nie prędko takie luksusy 😜

Ja właśnie dziś mam rozciąganie w brzuchu, wcześniej na naturalnych czy stymulowanych nie miałam tego uczucia, ono mi się pojawiło dopiero po inseminacjach - pewnie ze względu na działanie duphastonu :)
I fakt, jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy bo jeśli doszło do zapłodnienia ✊ to tak naprawdę rozpoczyna sie proces zagnieżdżania także korzystaj jeszcze z tego winka 😁 bo później to już nie prędko takie luksusy 😜
Noo trzymam kciuki za te rozciąganie 😁🥰 testujemy się tego samego dnia wiec jakoś tak raźniej 🤗 mi lekarz mówił, że takie dolegliwości mogą się pojawiać po prostu po zabiegu lub od progesteronu.. ale poczekamy zobaczymy. Winko dzis zamieniam na cukry proste 😆 może to nie najlepsza zamiana ale żeby nie milka oreo to mój M dostałby nerwicy przy mnie hehe

Noo trzymam kciuki za te rozciąganie 😁🥰 testujemy się tego samego dnia wiec jakoś tak raźniej 🤗 mi lekarz mówił, że takie dolegliwości mogą się pojawiać po prostu po zabiegu lub od progesteronu.. ale poczekamy zobaczymy. Winko dzis zamieniam na cukry proste 😆 może to nie najlepsza zamiana ale żeby nie milka oreo to mój M dostałby nerwicy przy mnie hehe
Właśnie czytałam wcześniej, że obu nam wypadło na 9.11. ✊🍀 Może będzie podwójna radość na forum!
Ja za to ograniczam cukry jak mogę, przeszłam na dietę już w zeszłym roku, dzięki temu zredukowałam wagę o ponad 10 kg więc też mam nadzieję, że to pomoże w szczęściu ☺️
Choć jak mam być szczera to akurat żelki za mną w ostatnich dniach też chodzą niemiłosiernie!!!! 😁

reklama
Właśnie czytałam wcześniej, że obu nam wypadło na 9.11. ✊🍀 Może będzie podwójna radość na forum!
Ja za to ograniczam cukry jak mogę, przeszłam na dietę już w zeszłym roku, dzięki temu zredukowałam wagę o ponad 10 kg więc też mam nadzieję, że to pomoże w szczęściu ☺️
Choć jak mam być szczera to akurat żelki za mną w ostatnich dniach też chodzą niemiłosiernie!!!! 😁
Ja w ostatnich 2 latach schudłam 19 kg wiec czasem sobie pozwalam na odrobinę wiecej cukru ;) a dzis oprócz hustawki nastrojów mam też hustawke smaków.. Bo po słodkim zjadłam kapuche kiszoną haha teraz trochę strzelam 🤣

Do góry