Moja ciekawość jest silniejsza i tak długo wytrzymałam testując 13dpoA u mnie byl zawsze problem z testowaniem. Nienawidzę tego. Zawsze czekałam ile się da żeby nie robić. Najczesciej przychodziła @nim zdążyłam kupić. W ciągu 5 lat staran testowałam 3 razy... Teraz po procedurze nie wyobrażam sobie testowania. Emocje sięgają zenitu. Zapewne pobiegnę na betę jak okres się spóźnione.
reklama
Ja po transferze tak bardzo sie balam, tak nie chcialam tam zagladac... Czekalam do wieczora az maz wroci i dopiero wtedy spojrzalam na wynik.. Ale serce mi strasznie mocno waliło.. Mega wielki to byl stresA u mnie byl zawsze problem z testowaniem. Nienawidzę tego. Zawsze czekałam ile się da żeby nie robić. Najczesciej przychodziła @nim zdążyłam kupić. W ciągu 5 lat staran testowałam 3 razy... Teraz po procedurze nie wyobrażam sobie testowania. Emocje sięgają zenitu. Zapewne pobiegnę na betę jak okres się spóźnione.
eij
Fanka BB :)
Ja musiałam od razu spojrzeć bo bym nie wytrzymałaJa po transferze tak bardzo sie balam, tak nie chcialam tam zagladac... Czekalam do wieczora az maz wroci i dopiero wtedy spojrzalam na wynik.. Ale serce mi strasznie mocno waliło.. Mega wielki to byl stres
Artemida90
Po transferze będziesz obstawiona lekami - okres może nie przyjść
Ja to skocze na betę dopiero jak się okres spóźni. Panicznie boje się testów
Hej dziewczyny.. jestem 8 dzien po inseminacji od dwóch dni bol brzuch i piersi typowo jak na okres ale okrsu na SZCZESCIE brak .. narazie nie testuje bo to za wcześnie i boje się rozczarowania . Jak byliście czy przy tych objawach jest szansa ze sie udało?
eij
Takie objawy mogą zwiastować zarówno zbliżającą się miesiączkę jak i zagnieżdżenie. Jedynie beta prawdę Ci powie bo na tak wczesnym etapie objawowo ciąży jeszcze nie ma. Musisz uzbroić się w cierpliwość powodzeniaHej dziewczyny.. jestem 8 dzien po inseminacji od dwóch dni bol brzuch i piersi typowo jak na okres ale okrsu na SZCZESCIE brak .. narazie nie testuje bo to za wcześnie i boje się rozczarowania . Jak byliście czy przy tych objawach jest szansa ze sie udało?
Niestety musisz czekać tak jak ja mnie nawet pms nie dopadł w tym cyklu, zero objawow nawet cycki mi nie urosly jak zwykle przed okresem. Jutro powinnam zrobić betę ale niestety nie dam rady i muszę czekać do piątku, rano zrobię sikanca ale po dzisiejszym negatywie myślę że dalej nic nie będzie, obym się myliła Powodzenia życzę i trzymam kciukiHej dziewczyny.. jestem 8 dzien po inseminacji od dwóch dni bol brzuch i piersi typowo jak na okres ale okrsu na SZCZESCIE brak .. narazie nie testuje bo to za wcześnie i boje się rozczarowania . Jak byliście czy przy tych objawach jest szansa ze sie udało?
Chyba będziemy robić betę w jednym czasie ja ide w poniedzialekHej dziewczyny.. jestem 8 dzien po inseminacji od dwóch dni bol brzuch i piersi typowo jak na okres ale okrsu na SZCZESCIE brak .. narazie nie testuje bo to za wcześnie i boje się rozczarowania . Jak byliście czy przy tych objawach jest szansa ze sie udało?
9 dzień po nie wytrzymałam zrobiłam test sikanca i to są tylko niepotrzebne nerwy bo wiem ze zrobiłam za szybko ale to było silniejsze ode mnie
reklama
Chyba będziemy robić betę w jednym czasie ja ide w poniedzialek
9 dzień po nie wytrzymałam zrobiłam test sikanca i to są tylko niepotrzebne nerwy bo wiem ze zrobiłam za szybko ale to było silniejsze ode mnie
Podziel się: