eij
Fanka BB :)
SuperTaki jest plan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperTaki jest plan
Koniecznie idź na betę. Testy nie zawsze wykażą Ci wczesną ciążę. Pamiętaj że stężenie hormonu musi być na odpowiednim poziomie żeby wykazało to badanie krwi, a później dopiero beta HcG jest wykrywana w moczu.Dzisiaj 13dpo zrobiłam test bo już wytrzymać nie mogę oczywiście negatywny teraz tysiąc myśli czy nie za szybko, czy może powinnam zrobić bardziej czuły, czy do jutra coś się zmieni, czy mam iść zrobić betę czy to ma sens, pewnie nic z tego itp. Nawet nie czuje ze okres się zbliża zwariować można...
Pójdę pójdę tylko trochę wariuję z tego wszystkiegoKoniecznie idź na betę. Testy nie zawsze wykażą Ci wczesną ciążę. Pamiętaj że stężenie hormonu musi być na odpowiednim poziomie żeby wykazało to badanie krwi, a później dopiero beta HcG jest wykrywana w moczu.
Wiem wiem....Pójdę pójdę tylko trochę wariuję z tego wszystkiego
Dobrze ze jest to forum i są osoby które rozumieją co przeżywam i jak bardzo jest to trudne dziękujęWiem wiem....
Chyba kazda z nas przeżywa / przezywala te oczekiwania na wynit testu, rozterki czy sie udalo czy nie, potem porazki lub w koncu wymarzone 2 kreski mi tez bardzo to forum pomagaDobrze ze jest to forum i są osoby które rozumieją co przeżywam i jak bardzo jest to trudne dziękuję
A u mnie byl zawsze problem z testowaniem. Nienawidzę tego. Zawsze czekałam ile się da żeby nie robić. Najczesciej przychodziła @nim zdążyłam kupić. W ciągu 5 lat staran testowałam 3 razy... Teraz po procedurze nie wyobrażam sobie testowania. Emocje sięgają zenitu. Zapewne pobiegnę na betę jak okres się spóźnione.