reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzisiaj 13dpo zrobiłam test bo już wytrzymać nie mogę oczywiście negatywny 😔 teraz tysiąc myśli czy nie za szybko, czy może powinnam zrobić bardziej czuły, czy do jutra coś się zmieni, czy mam iść zrobić betę czy to ma sens, pewnie nic z tego itp. 😱 Nawet nie czuje ze okres się zbliża zwariować można... 😔

Dzisiaj 13dpo zrobiłam test bo już wytrzymać nie mogę oczywiście negatywny 😔 teraz tysiąc myśli czy nie za szybko, czy może powinnam zrobić bardziej czuły, czy do jutra coś się zmieni, czy mam iść zrobić betę czy to ma sens, pewnie nic z tego itp. 😱 Nawet nie czuje ze okres się zbliża zwariować można... 😔
Koniecznie idź na betę. Testy nie zawsze wykażą Ci wczesną ciążę. Pamiętaj że stężenie hormonu musi być na odpowiednim poziomie żeby wykazało to badanie krwi, a później dopiero beta HcG jest wykrywana w moczu.

A u mnie byl zawsze problem z testowaniem. Nienawidzę tego. Zawsze czekałam ile się da żeby nie robić. Najczesciej przychodziła @nim zdążyłam kupić. W ciągu 5 lat staran testowałam 3 razy... Teraz po procedurze nie wyobrażam sobie testowania. Emocje sięgają zenitu. Zapewne pobiegnę na betę jak okres się spóźnione.

A u mnie byl zawsze problem z testowaniem. Nienawidzę tego. Zawsze czekałam ile się da żeby nie robić. Najczesciej przychodziła @nim zdążyłam kupić. W ciągu 5 lat staran testowałam 3 razy... Teraz po procedurze nie wyobrażam sobie testowania. Emocje sięgają zenitu. Zapewne pobiegnę na betę jak okres się spóźnione.

reklama
U mnie w klinice były 3 werdykcje bety 3, 7 i 10 dpt. I fakt, stres nieziemski, jak odbierałam drugą weryfikacje to myślałam że padnę na zawał 🙄😳 ale ja od dnia transferu wmawiałam wręcz sobie że kropki ze mną zostaną, że nie ma innej opcji. I oczywiście powodzenie zabiegu nie zależało od tego co myślę ale jakoś lżej mi było, że one już są na miejscu i napewno nigdzie się nie wybiorą 😉

Do góry