reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W poniedziałek 29 tydzień. Z racji patologii pępowiny u córeczki będzie cesarka, maksymalnie do 36-37 tygodnia.
Pewnie w poniedziałek- środę będę wiedziała jaki lekarze mają pomysł.... i co zadecydują. I dodatkowo ta szyjka macicy🤦‍♀️🤦‍♀️ na nią dostaje zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Na razie w moczu wyszły mi leukocyty... więc tak o.. polezymy sobie. Najgorsze, że nie ma odwiedzin. I tak lezysz, stresujesz się, nie możesz męża zobaczyć. 😭😭
Jejku juz 29 tydzien?? Szybko czas leci pamietam jak pisalas dopiero co ze sie udalo... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!

reklama
W poniedziałek 29 tydzień. Z racji patologii pępowiny u córeczki będzie cesarka, maksymalnie do 36-37 tygodnia.
Pewnie w poniedziałek- środę będę wiedziała jaki lekarze mają pomysł.... i co zadecydują. I dodatkowo ta szyjka macicy🤦‍♀️🤦‍♀️ na nią dostaje zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Na razie w moczu wyszły mi leukocyty... więc tak o.. polezymy sobie. Najgorsze, że nie ma odwiedzin. I tak lezysz, stresujesz się, nie możesz męża zobaczyć. 😭😭
Kochana będzie dobrze nie stresuj się, wiem łatwo się mówi . Zobaczysz szybko minie . Dobrze , że jesteś pod opieką lekarzy. Faktycznie z tymi odwiedzinami to kiepsko w tym czasie i jeszcze bardziej człowieka dołuje, że nie ma w pobliżu kogoś bliskiego ale jeszcze raz napisze będzie dobrze ♥️ Jesteś silna i dzielna mamusia 😘

Kochana będzie dobrze nie stresuj się, wiem łatwo się mówi . Zobaczysz szybko minie . Dobrze , że jesteś pod opieką lekarzy. Faktycznie z tymi odwiedzinami to kiepsko w tym czasie i jeszcze bardziej człowieka dołuje, że nie ma w pobliżu kogoś bliskiego ale jeszcze raz napisze będzie dobrze ♥️ Jesteś silna i dzielna mamusia 😘
Oj dziękuje bardzo! Mam nadzieję, że w poniedziałek się czegoś dowiem... zmartwiona jestem tą szyjką...
Moje kruszynki nie dają wogole o sobie zapomnieć 😂

reklama
Oj dziękuje bardzo! Mam nadzieję, że w poniedziałek się czegoś dowiem... zmartwiona jestem tą szyjką...
Moje kruszynki nie dają wogole o sobie zapomnieć 😂
No to super , że tam sobie się bawią w brzuszku widzisz nie jesteś sama bo z Kruszynkami ♥️ Na pewno wszystko będzie dobrze z tą szyjką ☺️ Leż , relaksuj się o ile w ogóle można relaksować się w szpitalu 😏 ale spróbuj ☺️ Trzymam mocno kciuki i pisz tutaj jak się miewacie na bieżąco ♥️

Do góry