Jejku juz 29 tydzien?? Szybko czas leci pamietam jak pisalas dopiero co ze sie udalo... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!W poniedziałek 29 tydzień. Z racji patologii pępowiny u córeczki będzie cesarka, maksymalnie do 36-37 tygodnia.
Pewnie w poniedziałek- środę będę wiedziała jaki lekarze mają pomysł.... i co zadecydują. I dodatkowo ta szyjka macicy na nią dostaje zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Na razie w moczu wyszły mi leukocyty... więc tak o.. polezymy sobie. Najgorsze, że nie ma odwiedzin. I tak lezysz, stresujesz się, nie możesz męża zobaczyć.
reklama
eij
Fanka BB :)
Wszystko będzie napewno dobrze Trzymamy kciuki w trójeczkę za Waszą trójeczkęNie, niestety to drugi szpital gdzie na patologi ciazy nie ma tv niestety. Dziekuje Wam za słowa wsparcia i otuchy. Sa bardzo potrzebne ❤❤❤
Kropka3333
Dziekuje dziękuję. A jak wy się czujecie?❤Wszystko będzie napewno dobrze Trzymamy kciuki w trójeczkę za Waszą trójeczkę
Be_More_Happy
Przykro miWczoraj beta negatywna...
Be_More_Happy
Trzymam za Was kciuki Jestem z Wami myślamiA my już od wczoraj meldujemy się ze szpitala. Mialam się stawić z czym innym, a szyjka zaczęła się skracać... także chyba do końca polezymy sobie.
Be_More_Happy
Kochana będzie dobrze nie stresuj się, wiem łatwo się mówi . Zobaczysz szybko minie . Dobrze , że jesteś pod opieką lekarzy. Faktycznie z tymi odwiedzinami to kiepsko w tym czasie i jeszcze bardziej człowieka dołuje, że nie ma w pobliżu kogoś bliskiego ale jeszcze raz napisze będzie dobrze Jesteś silna i dzielna mamusiaW poniedziałek 29 tydzień. Z racji patologii pępowiny u córeczki będzie cesarka, maksymalnie do 36-37 tygodnia.
Pewnie w poniedziałek- środę będę wiedziała jaki lekarze mają pomysł.... i co zadecydują. I dodatkowo ta szyjka macicy na nią dostaje zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Na razie w moczu wyszły mi leukocyty... więc tak o.. polezymy sobie. Najgorsze, że nie ma odwiedzin. I tak lezysz, stresujesz się, nie możesz męża zobaczyć.
eij
Całkiem dobrze, mam tylko czasami napady snu a poza tym wszystko okDziekuje dziękuję. A jak wy się czujecie?❤
Kropka3333
Oj dziękuje bardzo! Mam nadzieję, że w poniedziałek się czegoś dowiem... zmartwiona jestem tą szyjką...Kochana będzie dobrze nie stresuj się, wiem łatwo się mówi . Zobaczysz szybko minie . Dobrze , że jesteś pod opieką lekarzy. Faktycznie z tymi odwiedzinami to kiepsko w tym czasie i jeszcze bardziej człowieka dołuje, że nie ma w pobliżu kogoś bliskiego ale jeszcze raz napisze będzie dobrze Jesteś silna i dzielna mamusia
Moje kruszynki nie dają wogole o sobie zapomnieć
reklama
Be_More_Happy
No to super , że tam sobie się bawią w brzuszku widzisz nie jesteś sama bo z Kruszynkami Na pewno wszystko będzie dobrze z tą szyjką Leż , relaksuj się o ile w ogóle można relaksować się w szpitalu ale spróbuj Trzymam mocno kciuki i pisz tutaj jak się miewacie na bieżącoOj dziękuje bardzo! Mam nadzieję, że w poniedziałek się czegoś dowiem... zmartwiona jestem tą szyjką...
Moje kruszynki nie dają wogole o sobie zapomnieć
Podziel się: