Ciesze się bardzo podobno ta hiperka jest okropna. Bardzo balam się tego. U mnie na naturalnym cyklu. Większe ryzyko klapy i przełożenia transferu ale cóż. Tak chcieli tak zrobilam ;-)To super czyli masz na naturalnym cyklu transfer, ja mam na sztucznym dlatego biorę już ten estrofem Super, ze bezbolesny, mój póki co tez powodzenia
reklama
A ile masz zarodeczkow ? I z której doby ? ❤To super czyli masz na naturalnym cyklu transfer, ja mam na sztucznym dlatego biorę już ten estrofem Super, ze bezbolesny, mój póki co tez powodzenia
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
No pewnie, trzeba im zaufać, wiedza co robią mnie dopadł estradiol prawie 10tys i progesteron ponad 400 po 1 transferze i zdychalamCiesze się bardzo podobno ta hiperka jest okropna. Bardzo balam się tego. U mnie na naturalnym cyklu. Większe ryzyko klapy i przełożenia transferu ale cóż. Tak chcieli tak zrobilam ;-)
Miałam w sumie pięć blastek, zostały cztery 5 dniowe a jak u Ciebie?
Ooo rany to jakiś hardcore. Mnie przy progesteronie koło 30 tak rwało na okres ze szok. Dobrze, że już jesteś po przygodzie i jest ok.No pewnie, trzeba im zaufać, wiedza co robią mnie dopadł estradiol prawie 10tys i progesteron ponad 400 po 1 transferze i zdychalam
U mnie jest 10 zarodków z 6 doby. W Czechach jest trochę inaczej, trzymaja dłużej ;-)
A wiadomo co poszło nie tak za pierwszym razem ? To przez szalone hormony?No pewnie, trzeba im zaufać, wiedza co robią mnie dopadł estradiol prawie 10tys i progesteron ponad 400 po 1 transferze i zdychalam
Artemida90
No to poszło Ci tak samo jak mnie bo u mnie tez zamrozili 10 zarodków - 9 wciąż czekaOoo rany to jakiś hardcore. Mnie przy progesteronie koło 30 tak rwało na okres ze szok. Dobrze, że już jesteś po przygodzie i jest ok.
U mnie jest 10 zarodków z 6 doby. W Czechach jest trochę inaczej, trzymaja dłużej ;-)
Bardzo chętnie urodzę wszystkieNo to poszło Ci tak samo jak mnie bo u mnie tez zamrozili 10 zarodków - 9 wciąż czeka
Karola z nadzieją
Piękny wynik Ja miałam straszne nudności i bole głowy. Na szczęście za mnąOoo rany to jakiś hardcore. Mnie przy progesteronie koło 30 tak rwało na okres ze szok. Dobrze, że już jesteś po przygodzie i jest ok.
Nie wiadomo co poszło nie tak, nie znam przyczyny niepłodności…po transferze miałam zrobiona biopsje endometrium bo doktor podejrzewał problemy z immunologia, ale wyszła okej. Robimy drugie podejście
eij
To transferuj od razu dwa, będzie mi raźniejBardzo chętnie urodzę wszystkie
reklama
Taki jest planTo transferuj od razu dwa, będzie mi raźniej
Podziel się: