reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

reklama
My dzis sprobowalismy kaszki ryzowej - niestety tylko lyzeczka bo madra mama nie pomyslala, ze potrzebuje inne smoczki. Kupilam dwojke dla Adasia, ale niestety kaszka za cholere nie leci :/ Najwazniejsze, ze kaszka smakowala i nie wypluwal ;-)

slyszalam, ze smoczki z krzyzykiem sa dobre bo "dostosowuja" sie do konsystencji. W mothercare ich nie mieli, nie wiecie, gdzie mozna je dostac? W tesco widzialam "weaning bottles" ale to bardziej do nauki picia z kubka. Chyba, ze macie jakies inne smoczki warte polecenia?

Josia a jakie masz butelki.
My mamy butelki drBrowns i najpierw do kaszki uzywałam nr 4 (bo najpierw piła dość żadką kaszkę) a potem przeszlam na te z rozcięciem Y, bo takie u nas są.
Ja zastanawiam się co moi rodzice będą wyrabiać z Zuzią jak teraz przylecimy, pewnie bedą ganiać sie na podłodze na czworaka.

Josia my używamy Tommee Tippee,Matt je kaszki tylko z butelki i nie chce łyżeczką:sorry2:To są smoczki dla każdego wieku:tak:Takie mamy,wkleję specjalnie takie duże zdjęcie,żebyś widziała dokładnie jak on wygląda:tak:Są wszędzie:w Bootsie,McCabesie,Tesco,Dunnesie:tak:
475317194_o.jpg

reklama
Dzieki dziewczyny ;)

nie napisalam, ze butelki mam Tommee Tippee :)

Tichonku, widze, ze dokladnie wkleilas te ktorych szukam - z rozcieciem krzyzykowym - wiec bedziemy latac w weekend i szukac :)

a na razie sprobuje jak mowi Aga. Tylko moglabys powiedziec dokladniej jakie proporcje wody i mleka? melko mam Aptamila Hungry Baby, Maly zjada 210ml (chociaz dzis jak zjadl pare lyzeczek kaszki to mleka tylko ok 160ml).

Jeszcze raz dzieki!

Do góry