Bardzo mi przykro ale póki mamy siły trzeba walczyć. Mogę zapytać co to za choroba że musisz brać ten lek? Do jakiej kliniki się przeniosłaś?Hej, pobrali tylko 2 komórki i 2 podali w 3 dobie. Ciąża biochemiczna. Przy mojej chorobie przed transferem wycisza się macicę. Czego nie miałam okazji zastosować. No bo nikt tego nie zaproponował. Także przeprowadzili tylko procedurę. I nic więcej. Atosiban sama zaproponowałam to podali
Zmieniłam po tym klinikę. I teraz jestem właśnie na wyciszaniu.
reklama
Bella.n
Fanka BB :)
Walczę. Adenomioza o której doktor wiedział. Wykryta 2 lata temu. Nie jest rozległa tylko centymetr na macicy i nie powiększa się. Przeniosłam się do invicty. Zbadali odrazu immunologie. Brakuje mi 3 Kiriów implementacyjnych jeszcze. Dali zastrzyki na 3 miesiące. Wyciszające skurcze macicy. Mam nadzieję, że teraz zakończy się to oczekiwanym rezultatem i jeszcze w tym roku będę się klócic z mężem kto ma prowadzić wózek.Bardzo mi przykro ale póki mamy siły trzeba walczyć. Mogę zapytać co to za choroba że musisz brać ten lek? Do jakiej kliniki się przeniosłaś?
Ha ha w takim razie życzę kłótni nie tylko o prowadzenie wózkaWalczę. Adenomioza o której doktor wiedział. Wykryta 2 lata temu. Nie jest rozległa tylko centymetr na macicy i nie powiększa się. Przeniosłam się do invicty. Zbadali odrazu immunologie. Brakuje mi 3 Kiriów implementacyjnych jeszcze. Dali zastrzyki na 3 miesiące. Wyciszające skurcze macicy. Mam nadzieję, że teraz zakończy się to oczekiwanym rezultatem i jeszcze w tym roku będę się klócic z mężem kto ma prowadzić wózek.
Krotki. Czekam teraz na miesiączkę i zaczynam stymulacje...I powiem Ci ze jestem przerażona tym że muszę rozrobic te leki. Niby mi wszystko wytłumaczyli w klinice ale kompletnie nie wiem jak się zabrać do tego... cały czas myślę o tym że coś zrobię nie tak. Dla mnie to jakaś czarna magia.
Bella.n
Fanka BB :)
Sama będziesz robić sobie zastrzyki? Mi robił mąż. Ja nie byłam w stanie. Na spokojnie to ogarnieszKrotki. Czekam teraz na miesiączkę i zaczynam stymulacje...I powiem Ci ze jestem przerażona tym że muszę rozrobic te leki. Niby mi wszystko wytłumaczyli w klinice ale kompletnie nie wiem jak się zabrać do tego... cały czas myślę o tym że coś zrobię nie tak. Dla mnie to jakaś czarna magia.
Spróbuję sama ale może być problem bo ciężko mi będzie uchwycić fałd skórny bo tłuszczyku u mnie tyle co kot napłakal mąż tak się boi igiel, pobierania krwi i zastrzyków ze... po ostatnim pobraniu krwi w klinice chciał naklejkę dzielny pacjent w ostateczności mogę mamę poprosić bo jest pielęgniarka...
reklama