reklama
Jaka decyzje podjęłaś w tej sprawie? Ja póki co muszę to sobie poukładać w głowie. Całe popołudnie siedzę i wyje. Wiem że są kobiety w gorszej sytuacji ale temat i tak trzeba przepracować.Tez mam niskie Amh. I też miałam ta propozycją. Lekarz stwierdził że wtedy będzie miał na czym bazować.
Bella.n
Fanka BB :)
Ja się sama po części w to wpakowałam. Pytam się doktora jaka strategia? Odpowiedz: nie ma strategii. Sugeruje: może podwójna stymulacja. Odp: no to będzie miała Pani z jednej 3 komórki i z drugiej 3. No to może kd? A ten się ożywił wlepił mi odrazu wizytówkę. Powiedział, że szanse są duże.
No właśnie... dlatego napisałam w tym pierwszym poście że trochę odnioslam wrażenie że próbują mnie naciągnąć. Jak zapytałam czy jest szansa z moimi komórkami to powiedziała że mala ale jest... więc jak jest to będziemy chyba probowacJa się sama po części w to wpakowałam. Pytam się doktora jaka strategia? Odpowiedz: nie ma strategii. Sugeruje: może podwójna stymulacja. Odp: no to będzie miała Pani z jednej 3 komórki i z drugiej 3. No to może kd? A ten się ożywił wlepił mi odrazu wizytówkę. Powiedział, że szanse są duże.
Dokladnie! Tak wiele i tak nie wieleJutro przekaże mu że chce na swoich. Niech stymulacja trwa 8 tygodni. Nie obchodzi mnie to ile razy będę kłuta. Do dziecka wystarczy 1 komórka.
reklama
Bella.n
Fanka BB :)
Pisz proszę. Jedziemy na tym samym wózku.No właśnie... dlatego napisałam w tym pierwszym poście że trochę odnioslam wrażenie że próbują mnie naciągnąć. Jak zapytałam czy jest szansa z moimi komórkami to powiedziała że mala ale jest... więc jak jest to będziemy chyba probowac