reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam ,jakiego lekarza z Ovum w Lublinie polecacie do leczenia niepłodnośc?

Mi robil dr M iui na pecherzykach o wielkości 33-38 mm ,więc wydaje mi się, ze to nie miało szans się udac ,bo to były prawdopodobnie juz torbiele. Teraz to już myśle o in vitro ,mam wrogi sluz i już niechce mi się bawić w iui
U nas też był wrogi sluz + słaba jakość nasienia+podobno nie zawsze pękały pęcherzyki u mnie. A jednak się udało naturalnie więc wierzę że i Tobie się uda ❤️
A co do Mroczkowskiego to raz była w ciąży bo zaczęłam plamic a Krawczyka wtedy nie było -nastraszył krwiakiem i odklejaniem kosmowka! Poszłam 2 dni później do Krawczyka to powiedział że nie skomentuje i żebym nie brała tych leków które mi Mroczkowski przepisał tylko zostać miałam przy tych od niego 😉

reklama
U nas też był wrogi sluz + słaba jakość nasienia+podobno nie zawsze pękały pęcherzyki u mnie. A jednak się udało naturalnie więc wierzę że i Tobie się uda ❤️
A co do Mroczkowskiego to raz była w ciąży bo zaczęłam plamic a Krawczyka wtedy nie było -nastraszył krwiakiem i odklejaniem kosmowka! Poszłam 2 dni później do Krawczyka to powiedział że nie skomentuje i żebym nie brała tych leków które mi Mroczkowski przepisał tylko zostać miałam przy tych od niego 😉
Od 6 lat się nie udało to już pewnie sie nie uda ,a lata niestety uciekają, więc ja juz nie mam co liczyć na cuda😁 Ale fajnie ,że Tobie się udało, ja próbowałam przez te lata na zmianę sluzu witaminy ,siemie lniane jakieś syropki i dupa . Tak kojarzę, że ten Krawczyk robil mi 1uiu bo wyszło mi na sobotę, a Mroczkowski nie przyjmował w sobotę i robil mi Krawczyk i w szoku byłam, że tyle ze mną rozmawiał i tłumaczył, a on też leczy nieplodnosc czy tylko ciążę prowadzi ?

Od 6 lat się nie udało to już pewnie sie nie uda ,a lata niestety uciekają, więc ja juz nie mam co liczyć na cuda😁 Ale fajnie ,że Tobie się udało, ja próbowałam przez te lata na zmianę sluzu witaminy ,siemie lniane jakieś syropki i dupa . Tak kojarzę, że ten Krawczyk robil mi 1uiu bo wyszło mi na sobotę, a Mroczkowski nie przyjmował w sobotę i robil mi Krawczyk i w szoku byłam, że tyle ze mną rozmawiał i tłumaczył, a on też leczy nieplodnosc czy tylko ciążę prowadzi ?
Szczerze nie wiem, bo nie rozmawiałam z nim na ten temat. Wiem tylko ze pracuje na Jaczewskiego i bardzo dobrze się opiekuje 😉 musisz poczytać na stronie ovum czy coś ma w tym temacie 😉

Ja u Tkaczuk-Wlach siedziałam godzine czasu, wszystko analizowała dokladnie, pytala się o wszystko. Zrobila badanie na samolocie, usg. Ja jestem zadowolona na ten moment. Byłam tez u Iwony Bojar ale jej nie polecam. Od razu mowila o in vitro

Ja u Tkaczuk-Wlach siedziałam godzine czasu, wszystko analizowała dokladnie, pytala się o wszystko. Zrobila badanie na samolocie, usg. Ja jestem zadowolona na ten moment. Byłam tez u Iwony Bojar ale jej nie polecam. Od razu mowila o in vitro
A w soboty przyjmuje ?

Szczerze nie wiem, bo nie rozmawiałam z nim na ten temat. Wiem tylko ze pracuje na Jaczewskiego i bardzo dobrze się opiekuje 😉 musisz poczytać na stronie ovum czy coś ma w tym temacie 😉
Niestety ,prowadzi tylko ciążę, umówiłam się do dr Szkodziak ,zobaczymy jak to będzie

Niestety ,prowadzi tylko ciążę, umówiłam się do dr Szkodziak ,zobaczymy jak to będzie
U niego byłam na konsultacji endokrynologicznej, wydawał się w porządku ale proszę przygotowac się na duże opóźnienia 🙈 zawsze w sumie u niego były, jak ja miałam wizytę Na 17.15 to weszłam przed 20 i Panie w Rejestracji sie śmiały ze u niego to norma 😁 ale fakt faktem dokładnie badał i wyniki analizował 😉

reklama
U niego byłam na konsultacji endokrynologicznej, wydawał się w porządku ale proszę przygotowac się na duże opóźnienia 🙈 zawsze w sumie u niego były, jak ja miałam wizytę Na 17.15 to weszłam przed 20 i Panie w Rejestracji sie śmiały ze u niego to norma 😁 ale fakt faktem dokładnie badał i wyniki analizował 😉
Nowlasnie uświadomiła mnie Pani przez tel ,że są opóźnienia i kazała dzwonić zapytać jak się ma sytuacja ,żeby długo nie czekać, jak chodziłam do Mroczkowskiego to wizyta trwała max 5 min 😂

Do góry