reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
diablica: na wakacje nie jedziecie nigdzie? przydałoby się wam pobyć razem bez pracy i obowiązków - to by i łóżko się zatrzęsło :)

u nas tez jak tydzień pracy to padamy zmęczeni i dopiero w weekend nadrabiamy, choć ostatnio mnie z lekka wzięło - ah ten drugi trymestr - ja mówię do m. korzystaj póki możemy, bo w pierwszej ciąży miałam zakaz od 24 tc. praktycznie do 36tc. więc była bieda z nędzą;)

Ja nie powiem , bo chec mam czasami ale mojemu m to czasami jest zdecydowanie za malo.... Ja mam jednak w ciazy jakas blokade. w ciazy Natanem mialam zakaz wiec to zrozumiale, po ciazy ło matko:( zero po prostu zero checi przez jakies 3, 4 miesiace. Czasem z "obowiązku" a tak sama z siebie nic. Dopiero potem powoli powoli wrocilo do normy. Teraz zapowiada sie podobnie. :( Moj maz mowi ze to jedyna moja wada w ciazy:)

Hej widze ze temat kajtkowy sie rozkrecil i zakoncxyl hehe

Ja tylko dodam ze ja mam starszego partnera, i mamy 3 dziecko w drodze, pierwssze urodzilam jak mialam niespelna 19 lat (2 miesiace) szybk8 ccielismy drugie, a 3 nie chcielismy...dopiero jak Viki podrosl to mi sie zachcialo proby na core, po jamis czasie m tez juz chcial. Noi tak 2 lata sie staralismy i w koncu sie udalo.
Tez jestem mloda ale niewyobrazam sobie miec dzieci jakbym nie miala im co do gara wsadzic..a gdzie edukacja ?? Wyjazdybwakacje, ksiazki do szkoly. Ja mieszkam w uk i tu np. Ksiazek do szkoly nie kupuje, leki mam za darmo, a w pl wszystko drogie... ja tu sie zastanawiam czy damybrade, w pl. Pewnie ponpierwszym bylaby dluga przerwa no chyba ze bysmy dobrze zarabiali.

Ja w ciazy z chlopakami woglennie czulam potrzeby na przytulanki, a teraz chce mi sie duzo czesciej hehe

no wlansie ja tez chyba jakos z luska mialam wieksza ochote a teraz na poczatku to wgl moglo by nie byc sexu ;P to moze wy kobitki co macie ochote to cory wam sie w brzuchach schowaly? ;)

Bluelovi, no mi juz powiedzial gin ze chlopak, wiec hmm chcialabym by sie pomylil...dowiem sie 28 hehe

reklama
agagsm -niestety wakacje są nierealne...ja odkąd jestem z moim męzem najdłuzej razem bez żadnej przerwy to chyba 2 tygodnie byliśmy, a jesteśmy razem 5 lat. taka praca...on kierowca miedzynarodowy ja kura domowa. teoretycznie teraz po zmianie pracy mój mąż ma urlop ale chcemy sie chajtnąć i wolałabym żeby go wziął jak urodze dziecko bo ja tu nikogo nie mam...a przydałoby mi sie z tydzień pomocy przy 2 dzidulków

ale wakacje chodź na tydzień tylko on ja..hmm...córa i mój brzuch..no troszke tłum..ale kochany tlum...marze o tym..

Do góry