reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
Kacjtek a z kim dzieci zostawiasz?? jak jedziesz/lecisz do uk.?? I do jakiego miasta?? Jakanprace Ci zaproponowali i za jaka stawke ?? Tak z ciekawosci pytam.

Ja w uk mieszkam od 7 lat i o ile mi wiadomo to malo pracy teraz nawet dla tubylcow...i duzo ludzi wraca.a tymbardziej ciezko zalatwic prace nie bedac na rozmowie, nie ma juz jak kiedys ze jednu drugie sciagalo i to nie tylko u mnie w miescie.

Ostatnia edycja:
Mi tez cos tu smierdzi, bo ja wiedzac ze mialabym leciec do uk bez dzieci bo trzeba je z kims zostawic poprostu bym sobie ich nie planowala...najpierw nazbieralabym kase jakas, lokum itd... a gdzie tu 3 dziecko i kto je bedzie wychowywal...
Kajtek najpierw piszesz ze lubisz byc mama a teraz ze jak przestaniesz karmic to do uk ... ja sobie nie wyobrazam zostawic 3 dzieci nawet z babcia, bomdo pracy to na pewno nie na tydz...

Mam ojca w uk.. z dziecmi zawsze lece... zaden problem ... u ojca zawsze moge pomieszkac te od 3 do 7 dni

W Birmingham , jako pokojówka w hotelu co do stawki jeszcze nie rozmawiałam o tym dopiero zaczne o tym rozmawiac i myslec na serio jak urodze i przestane karmic... gdzie przyszła niedosżła tesciowa ma jechac ze mna i mi pomuc :p

Z ojcem mi sie kiepsko układaja kontakty ... ale wział mnie do uk na 2 lata od 11 do 13 lat tam siedziałam gzie póżniej wruciłam do mamy, I tam dostał na mnie jakis benefit... bo samotnie wychowywał mnie i moja siostre,,, co jakis czas tam sie pokazuje ...

I tyle na ten tamtat.. bo widze ze wielkie bulwersacje sa

Ostatnia edycja:
Kajtek, ja pracowałam na sprzątaniu w Anglii i uwierz mi że słodko nie jest... masz kilka minut na wysprzątanie pokoju hotelowego więc nogi w dupe ci wchodzą. mi stawy w łokciach nie wytrzymywały. a z kim niby dzieci chcesz zostawić???

reklama
Do góry