reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
Kacjtek a z kim dzieci zostawiasz?? jak jedziesz/lecisz do uk.?? I do jakiego miasta?? Jakanprace Ci zaproponowali i za jaka stawke ?? Tak z ciekawosci pytam.

Ja w uk mieszkam od 7 lat i o ile mi wiadomo to malo pracy teraz nawet dla tubylcow...i duzo ludzi wraca.a tymbardziej ciezko zalatwic prace nie bedac na rozmowie, nie ma juz jak kiedys ze jednu drugie sciagalo i to nie tylko u mnie w miescie.

Ostatnia edycja:
Mi tez cos tu smierdzi, bo ja wiedzac ze mialabym leciec do uk bez dzieci bo trzeba je z kims zostawic poprostu bym sobie ich nie planowala...najpierw nazbieralabym kase jakas, lokum itd... a gdzie tu 3 dziecko i kto je bedzie wychowywal...
Kajtek najpierw piszesz ze lubisz byc mama a teraz ze jak przestaniesz karmic to do uk ... ja sobie nie wyobrazam zostawic 3 dzieci nawet z babcia, bomdo pracy to na pewno nie na tydz...

Mam ojca w uk.. z dziecmi zawsze lece... zaden problem ... u ojca zawsze moge pomieszkac te od 3 do 7 dni

W Birmingham , jako pokojówka w hotelu co do stawki jeszcze nie rozmawiałam o tym dopiero zaczne o tym rozmawiac i myslec na serio jak urodze i przestane karmic... gdzie przyszła niedosżła tesciowa ma jechac ze mna i mi pomuc :p

Z ojcem mi sie kiepsko układaja kontakty ... ale wział mnie do uk na 2 lata od 11 do 13 lat tam siedziałam gzie póżniej wruciłam do mamy, I tam dostał na mnie jakis benefit... bo samotnie wychowywał mnie i moja siostre,,, co jakis czas tam sie pokazuje ...

I tyle na ten tamtat.. bo widze ze wielkie bulwersacje sa

Ostatnia edycja:
Kajtek, ja pracowałam na sprzątaniu w Anglii i uwierz mi że słodko nie jest... masz kilka minut na wysprzątanie pokoju hotelowego więc nogi w dupe ci wchodzą. mi stawy w łokciach nie wytrzymywały. a z kim niby dzieci chcesz zostawić???

reklama
Do góry