reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
diablica: na wakacje nie jedziecie nigdzie? przydałoby się wam pobyć razem bez pracy i obowiązków - to by i łóżko się zatrzęsło :)

u nas tez jak tydzień pracy to padamy zmęczeni i dopiero w weekend nadrabiamy, choć ostatnio mnie z lekka wzięło - ah ten drugi trymestr - ja mówię do m. korzystaj póki możemy, bo w pierwszej ciąży miałam zakaz od 24 tc. praktycznie do 36tc. więc była bieda z nędzą;)

Ja nie powiem , bo chec mam czasami ale mojemu m to czasami jest zdecydowanie za malo.... Ja mam jednak w ciazy jakas blokade. w ciazy Natanem mialam zakaz wiec to zrozumiale, po ciazy ło matko:( zero po prostu zero checi przez jakies 3, 4 miesiace. Czasem z "obowiązku" a tak sama z siebie nic. Dopiero potem powoli powoli wrocilo do normy. Teraz zapowiada sie podobnie. :( Moj maz mowi ze to jedyna moja wada w ciazy:)

Hej widze ze temat kajtkowy sie rozkrecil i zakoncxyl hehe

Ja tylko dodam ze ja mam starszego partnera, i mamy 3 dziecko w drodze, pierwssze urodzilam jak mialam niespelna 19 lat (2 miesiace) szybk8 ccielismy drugie, a 3 nie chcielismy...dopiero jak Viki podrosl to mi sie zachcialo proby na core, po jamis czasie m tez juz chcial. Noi tak 2 lata sie staralismy i w koncu sie udalo.
Tez jestem mloda ale niewyobrazam sobie miec dzieci jakbym nie miala im co do gara wsadzic..a gdzie edukacja ?? Wyjazdybwakacje, ksiazki do szkoly. Ja mieszkam w uk i tu np. Ksiazek do szkoly nie kupuje, leki mam za darmo, a w pl wszystko drogie... ja tu sie zastanawiam czy damybrade, w pl. Pewnie ponpierwszym bylaby dluga przerwa no chyba ze bysmy dobrze zarabiali.

Ja w ciazy z chlopakami woglennie czulam potrzeby na przytulanki, a teraz chce mi sie duzo czesciej hehe

no wlansie ja tez chyba jakos z luska mialam wieksza ochote a teraz na poczatku to wgl moglo by nie byc sexu ;P to moze wy kobitki co macie ochote to cory wam sie w brzuchach schowaly? ;)

Bluelovi, no mi juz powiedzial gin ze chlopak, wiec hmm chcialabym by sie pomylil...dowiem sie 28 hehe

reklama
agagsm -niestety wakacje są nierealne...ja odkąd jestem z moim męzem najdłuzej razem bez żadnej przerwy to chyba 2 tygodnie byliśmy, a jesteśmy razem 5 lat. taka praca...on kierowca miedzynarodowy ja kura domowa. teoretycznie teraz po zmianie pracy mój mąż ma urlop ale chcemy sie chajtnąć i wolałabym żeby go wziął jak urodze dziecko bo ja tu nikogo nie mam...a przydałoby mi sie z tydzień pomocy przy 2 dzidulków

ale wakacje chodź na tydzień tylko on ja..hmm...córa i mój brzuch..no troszke tłum..ale kochany tlum...marze o tym..

Do góry