Kajtek ale tak jak piszesz u ojca mozesz mieszkacnod 3ndon7 dni, a co dalej ?? No chyba ze na tydzien donpracy jedziesz... zeby wnuknwynajac mieszzkanie musisz miec referencje z pracy, potwierdzenienpoprzedniego adresu noni dochody, a i kase na kaucje.
Legalnie nie wynajmiesz np. Kawalerki z dziecmi, musisz miec 2 pokoje na dzieci bo max 2 dzieci w jednym pokoju, jeden dlansiebieni jeden dla tesciowej bo legalnie nie moga ani dzieci ani Ty byc z tesciowa...
Noninwynajecie takiej chaty to ok.800f plus counsil tax ze 150 i oplaty wyjdzie z 1200 na miesiac a jako pokojowka na etat zarobisz moze tyle przy dobrych wiatrach choc watpie bo tam jest najnizsza krajowa. A i kto Ci bedzie teraz prace jakis rok trzymal przynajmniej ?? Nie wiem jakos mi sie to dziwne wszystko wydaje.
Pewnienspodziewasz sie benefitow, ale po pierwsze nie jest to proste, po drugiendlugo sie czeka a po trzecie teraz sie tonwszystko zmienia i nie wiem jak to bedzie zanrok, czy wogle beda benefity bonjuz to ukrucili.
Pisze Ci to zebys nie myslala ze uk to mniejsce mlekiem i miodem plynace, jest lepiej ale to nie jest tak ze przykecisz i dostaniesz kase. A Twoj ojciec dalej pobiera benefity na ciebie ??