reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
Kajtek no nie powiesić się... ale pisałaś że chciałaś 3 dziecko i się starałaś nie? To to dla mnie wydaje się zupełnie nie rozsądne... nie masz ani szkoły ani nic... a z 3 dzieci będzie ci ciężko cokolwiek zrobić tym bardziej że facet cię zawodzi... i ciągle liczysz na kogoś... a to dziadek a to teściowa... nie przejechałaś się chyba jeszcze dobrze na rodzinie... a mogło by się wydawać inaczej...

no własnie o to chodzi ze on nie liczy na mamusie .... on zyje swoim zycie .. nie wiem moze ma cos z psychika kiedys byl inny:(

Dam rade... gdybym wiedziałaze nie dam napewno nie było by córek i tymbardziej 3 ciazy ...

Owszem kocham.. ale nie bede tez dłuzej tolerowac jego zachowani któras ze stron bedzie musiała wkoncu zareagowac..

Ehh moze nie to ze sie starałam tylko poprostu zaszłam w ciaze.. a chciałam miec dziecko owszem nie myslałam ze tak szybko to sie stanie ale chce tego dziecka i jestem swiadoma co robie

Ostatnia edycja:
ja tam nie wiem jaka massz ta sytuacje ale ja bym nie trzymala takeigo , ja to bym wgl sie na 1 z takim nie zdecydowala, przecierz znacznie latwiej jest znalezc kobiecie partnera normalnego bez dzieci a teraz jak dalas mu 3 to sory nei bede cie oszukiwac, juz nei ma facetów ze zlotym sercem którzy chca kobiete z 3 nie swoich dzieci , co najwyzej sie trafi taki len patentowany jak ten albo i gorszy porzadki faceci sa zarezerwowani dl awolnych kobiet a wgl to ty mu jeszcze tak w dupe wlazisz z tymi ponczochami ja bym mu ponchoche ***** dala ,ruzge w dupe i na kopach wypad !

To się starałaś czy nie starałaś? Z tego co wiem to nawet płakałaś ze wam się nie udaje i szukałaś sposobów na to żeby szybciej zajść.... Więc jak to z tym było?

kajtek a taką małą nieścisłość zauważyłam w twoim palnie na przyszlość...jak rozsstaniesz się ze swoim partnerem [zamierzacie wziąć ślub jeśli sie nie rozstaniecie?] to ty myślisz że teściowa zostawi ci mieszkanie? albo rozwalił mnie jeszcze tekst że drugiemu synowi na pewno go nie przepisze bo ja mam 3 dzieci....to twoje dzieci nie jej ani brata twojego oblubieńca i chodźby teściowa przepisala ci mieszkanie to i tak prawnie jej 2 synów ma prawo do tak zwanego zchówku...a jeśli nie bedziesz mogła im go dać to cie zlicytują. a bądz pewna ze sie o to upomną....to ich spadek po matce gwarantowany prawnie przez panstwo

wiesz naprawde nie chcem ci psuc nastroju ale napisze szczerze ze zycze ci trzeciej córki bo jak by mial byc chlopiec a odziedziczy po ojcu geny to daj spokuj chyba miec lepiej 3 cory dziewczynki rozsadnijesze prawda?

blue- nie no co ty ja mam córe i kropka w kropke ojciec....każde dziecko dziedziczy geny ojca w koncu to on je zrobił...ja tu jestem za równouprawnieniem wiec nie można mówić że chlopak moze być wypaczony a dziewczynka nie....ten sam materiał genetyczny tylko inaczej sikają :-p

reklama
Diablica hehe normalnie uwielbiam czytać twoje posty :-D

I zgadzam się... Konrad to mamusia... przynajmniej z charakteru... mój mąż stateczny, spokojny domator... a ja szaleniec... Konrad to samo! W domu wysiedzieć nie może... nie umie chodzić tylko biega... moja mama się śmieje ze identycznie się zachowuję jak ja w jego wieku :-D Teściowa mówi że mój M był spokojnym dzieckiem :-)

Do góry