reklama
Z
zmiana8.2
Gość
No pozytyw gratulejszyn.Na badanie krwi beta hcg idz jutro I w sobote-wazne,by sprawdzic przyrost.Cześć dziewczyny, co o tym myślicie?? Zrobilam teraz wieczorem, bo nie wytrzymałam do rana..
Słownik mi przekręcił mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi bo jeśli zdjęcie jest zrobione z godzinę np po zrobieniu i jest to szara kreska to testu się nie odczytuje po takim czasie jeśli różowa to na betę do potwierdzenia jak najbardziej
Madzia86G
Fanka BB :)
Zależy ile masz dalszej cierpliwości
jeśli masz jeszcze czas np do okresu to poczekaj i pojutrze rano zrób jeszcze raz test ALE rano. Jeśli wysiedzieć nie możesz no to test beta najlepszy.
jeśli masz jeszcze czas np do okresu to poczekaj i pojutrze rano zrób jeszcze raz test ALE rano. Jeśli wysiedzieć nie możesz no to test beta najlepszy.
Wczoraj lub dzisiaj powinnam mieć okres. Owulacje mialam 20 października, cykle 24-25 dni. Temperatura wczoraj o 6:30 rano 37,00 (mierzona w ustach po przebudzeniu), dzisiaj o tej samej porze 37,14. Kreska blada różowa pojawiła się już po minucie, a zdjecie zrobilam po 5 minutach.
malwinka_s
Fanka BB :)
U mnie też pierwszy wieczorny test tak wyglądał a teraz zostało mi 6 tygodni do porodu mam całą kolekcję
reklama