reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Ja jestem fizjo więc jak ciąża to od razu na l4 jeśli macie problemy z kręgosłupem czy obwodówka to służę pomocą
Hej :*
W prawdziw ja już już nie staram bo mam córeczkę urodzona w zeszłym roku wlasniw dzięki iui
Mialam dwa zabiegi i oba udane za pierwszym razem niwstwty pierwsza ciaza zakończona poronieniem zatrzymany. My z mężem też się staraliśmy 3 lat i nic...
Jednak problemem u nas (raczej u mnie ) okazało się nie pękanie pęcherzyka
I dopiero w klinice to odkryli
Trzymam mocno za Was kciuki!!
W prawdziw ja już już nie staram bo mam córeczkę urodzona w zeszłym roku wlasniw dzięki iui
Mialam dwa zabiegi i oba udane za pierwszym razem niwstwty pierwsza ciaza zakończona poronieniem zatrzymany. My z mężem też się staraliśmy 3 lat i nic...
Oooooo mój mąż ma !!!! Cały czas zwala na kręgosłup hahaha z rezonansu wyszło że ma przepuklinę . Oczywiście nie pójdzie na jakieś masaże bo twierdzi że nie pomoże ;/Ja jestem fizjo więc jak ciąża to od razu na l4 jeśli macie problemy z kręgosłupem czy obwodówka to służę pomocą
Serduszkowelove
Zamazuj dane i wyślij mi , powiem Wam na czym stoicie, specjalizuje się w terapii manualnej i chiropraktyce wyciągam ludzi z takich rzeczyOooooo mój mąż ma !!!! Cały czas zwala na kręgosłup hahaha z rezonansu wyszło że ma przepuklinę . Oczywiście nie pójdzie na jakieś masaże bo twierdzi że nie pomoże ;/
Ja też właśnie mam myśl że to może być to że nie pęka ale jak to sprawdzić .na uzg wychodzi że jest po że pękł ale mi się wydaje że pękł ale może pusty ;/ już sama nie wiem gdzie szukać przyczynyHej :*
O super a mogę prosić np o e-maila żeby już tu nie spamować dziewczynom ;pZamazuj dane i wyślij mi , powiem Wam na czym stoicie, specjalizuje się w terapii manualnej i chiropraktyce wyciągam ludzi z takich rzeczy
Serduszkowelove
Mi Pani Doktor powiedziała ,że właśnie w in vitro wyjdzie jak wyglądają moje komórki jajoweJa też właśnie mam myśl że to może być to że nie pęka ale jak to sprawdzić .na uzg wychodzi że jest po że pękł ale mi się wydaje że pękł ale może pusty ;/ już sama nie wiem gdzie szukać przyczyny
reklama
Serduszkowelove
Chciałam zebys mi napisała w wiadomości prywatnej zeby wlasnie dziewczynom nie spamował, tutaj na forum masz u góry kopertę i możesz do mnie wysłaćO super a mogę prosić np o e-maila żeby już tu nie spamować dziewczynom ;p
Podziel się: