W tej klinice w której podchodzę jest obowiązkowy mogę zrobić ci zdjęcie wymaganych badań do In vitro które my musimy zrobić. Wyślę ci w wiadomości żeby tu dziewczynom w inseminacji nie zaśmiecaćMy kariotypu nie robimy, Pani Doktor nic o nim nie mówiła?? Hmmm czy on jest w ogóle wymagany ???
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Poproszę Cię, gdyż Pani doktor powiedziała że zdążymy zanim badania infekcyjne skończą ważność w czerwcuW tej klinice w której podchodzę jest obowiązkowy mogę zrobić ci zdjęcie wymaganych badań do In vitro które my musimy zrobić. Wyślę ci w wiadomości żeby tu dziewczynom w inseminacji nie zaśmiecać
U mnie zawsze trzeba do 5dnia cyklu12 dni po IUI wynik 1,42 więc ciąży brak. Ale i tak dla mojego lekarza muszę iść zrobić betę 14 dnia więc no cóż.
Szykuje się do In vitro. Myślicie że powinnam się zgłosić już teraz czy poczekać aż się skończy okres ?
Jak będę w domu podeślę.Poproszę Cię, gdyż Pani doktor powiedziała że zdążymy zanim badania infekcyjne skończą ważność w czerwcu
Jakostobedzie
Zaciekawiona BB
Dziewczyny Wy też tak macie że Wam się wydaje że żyjecie w zawieszeniu. My z mężem od roku jesteśmy w rozkroku, nic nie możemy zaplanować bo przecież próbujemy i mogę być w ciąży potem się okazuje że trzeba kolejne badania czekanie na wyniki potem znów badania wszystko się odwleka a my dalej bez ciąży i bez zrealizowanych innych planów. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany pracy, ale tu jest podobnie przecież może w końcu się uda i zajdę w ciążę i co wtedy jak w nowej będę na okresie próbnym. Mam wrażenie że tkwię z życiem w miejscu czasem mnie to dobija wiem że jeśli się uda to to wszystko nie będzie miało znaczenia, ale nie raz mam ochotę się poddać
No więc.. odebralam wynik 11 dzień po IUI beta 2.3 mUL/ml (2 IUI nie udana )więc trzeba myśleć chyba o In VitroKurcze, no bardzo bym chciała Ci powiedzieć żebyś się nie poddawała bo widzę że u niektórych dziewczyn inseminacja wychodzi, ale sama jestem po pięciu iui i wiem że zbyt duża nadzieja potrafi rodzic zbyt duże rozczarowanie... Poczekaj do okresu. Jeżeli nic się nie pojawi, zrób drugi test mam nadzieję, że będą dwie krechy! ;*
11 dnia to wcześnie może się jeszcze zmienić na moje okoNo więc.. odebralam wynik 11 dzień po IUI beta 2.3 mUL/ml (2 IUI nie udana )więc trzeba myśleć chyba o In Vitro
Serduszkowelove
A brałaś ovitrelle??? Jeśli nie to powtorz wynik !!!No więc.. odebralam wynik 11 dzień po IUI beta 2.3 mUL/ml (2 IUI nie udana )więc trzeba myśleć chyba o In Vitro
Serduszkowelove
Myślę, że każda z nas przeżywa to na swój sposób, u mnie to wygląda następująco, nadzieja, oczekiwanie, wielkie rozczarowanie i rozpacz, i tak w kółko, co miesiąc tak jakbym chowała kolejną ważna rzecz w moim życiu, ale staram się cieszyć z każdej małej rzeczy i nie pozwalam nikomu aby dostrzegł jak bardzo cierpię w środku, oprócz mojego męża. Dlatego tu na forum czuję się prawdziwą sobą ♡ co do pracy zależy czy jest bardzo stresująca??? Bo to też ma duży wpływ na zajście w ciążę ja swoją zmieniłam 3 miesiace temuDziewczyny Wy też tak macie że Wam się wydaje że żyjecie w zawieszeniu. My z mężem od roku jesteśmy w rozkroku, nic nie możemy zaplanować bo przecież próbujemy i mogę być w ciąży potem się okazuje że trzeba kolejne badania czekanie na wyniki potem znów badania wszystko się odwleka a my dalej bez ciąży i bez zrealizowanych innych planów. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany pracy, ale tu jest podobnie przecież może w końcu się uda i zajdę w ciążę i co wtedy jak w nowej będę na okresie próbnym. Mam wrażenie że tkwię z życiem w miejscu czasem mnie to dobija wiem że jeśli się uda to to wszystko nie będzie miało znaczenia, ale nie raz mam ochotę się poddać
reklama
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Wg nnie powinnaś iść jak najszybciej, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz i co masz dalej robić.U mnie zawsze trzeba do 5dnia cyklu
Podziel się: