W mojej klinice do 5dnia cyklu trzeba przyjść na wizytę. I mi zawsze 5-6dnia wprowadzali stymulacjęKurcze, a tak trzymałam kciuki żeby Ci się udało. Ja bety jeszcze nie robiłam, ale dzisiaj dostałam okres więc zrobię tylko dla formalności, ale niestety też 1 podejście i nie udane.
Wobec tego mam do was dziewczyny pytanie, bo ostatnie UIU miałam na cylku naturalnym - teraz chce mieć na stymulowanym. W jakim dniu cylku rozpoczynamy symulacje hormonalna do ivf i do iui?
Wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek i nie wiem czy to nie za późno.
reklama
Również trzymałam za Ciebie mocno kciuki. Przede mną pierwsza iui. Przepisali mi proszki które muszę brać od 2 do 6 dc oraz w 8 dc zalecili by zrobić badanie na drożności jajowodów.Mam wynik 14 dni po ovitrelle I 13 po iui 0.78 więc nic z tego dziękuję za piękne słowa wsparcia jutro dzwonie do Pani Doktor I umawiam się na kwalifikacje ivf tak wyglądał mój test 10 dni po ovitrelle u góry i 11 dni po na dole , uwazajcie ja się przejechalam,trzymam dziewczynki za Was kciuki buziaczki , myślę że nie ma sensu powtarzać bety
marzycielko
Fanka BB :)
pierwsza iui byla stymulowana od 6 dnia cylku i stosowalam tylko lametta teraz przy drugiej iui stymulacje mam od 5 dnia cylku i oprocz lametta dostałam fostimon
marzycielko
robiłaś test ?Dziewczynki jestem dziś 12 dzień po IUI i byłam na becie jak pisałam czekam na wynik do 17 i się podzielę wieściami.
A stymulowana zawsze byłam od 3 do 7 dnia cyklu
Robiłam test 10 dnia cyklu ale wyszedł nie do końca jasny więc stwierdziłam że odpuszczę testowanie testami i po prostu pójdę na betę 12 dnia i 14 dnia od IUIrobiłaś test ?
Coronita
tak tak, mój cykl zwykle trwa ok 33 dniHmm.. gdzieś tam chyba założyłam, że inseminacja zazwyczaj jest w okolicach owulacji, czyli jakoś po ok.2 tygodniach od okresu... Masz regularne cykle? Po prostu długie?
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Trzymam mocno kciukiRobiłam test 10 dnia cyklu ale wyszedł nie do końca jasny więc stwierdziłam że odpuszczę testowanie testami i po prostu pójdę na betę 12 dnia i 14 dnia od IUI
12 dni po IUI wynik 1,42 więc ciąży brak. Ale i tak dla mojego lekarza muszę iść zrobić betę 14 dnia więc no cóż.Trzymam mocno kciuki
Szykuje się do In vitro. Myślicie że powinnam się zgłosić już teraz czy poczekać aż się skończy okres ?
reklama
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Dzisiaj lekarz skontaktował się ze mną i dzisiaj mam wizytę o 16 prawdopodobnie zaczniemy 2 podejście do UIU i to będzie ostatnie podejście.Kochana przycisnij ich, ja jak poszłam ze skarga i byłam zła ale nie niemiła, profesjonalnie podeszłam do tematu i powiedziałam co mnie boli, to od razu mi powiedzieli ze lekarze mnie przyjmą poza kolejnością walcz !!!! Ja teraz się obawiam bo okres ma być w piątek a mialam się zgłosić 1 3 dnia cyklu ... w piątek mnie nie ma.... Mam nadzieję że okres przyjdzie w sobotę lub niedzielę!!!!
Podziel się: