reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Kurcze, a tak trzymałam kciuki żeby Ci się udało.😥 Ja bety jeszcze nie robiłam, ale dzisiaj dostałam okres więc zrobię tylko dla formalności, ale niestety też 1 podejście i nie udane.
Wobec tego mam do was dziewczyny pytanie, bo ostatnie UIU miałam na cylku naturalnym - teraz chce mieć na stymulowanym. W jakim dniu cylku rozpoczynamy symulacje hormonalna do ivf i do iui?
Wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek i nie wiem czy to nie za późno.
W mojej klinice do 5dnia cyklu trzeba przyjść na wizytę. I mi zawsze 5-6dnia wprowadzali stymulację

reklama
Mam wynik 14 dni po ovitrelle I 13 po iui 0.78 więc nic z tego :) dziękuję za piękne słowa wsparcia jutro dzwonie do Pani Doktor I umawiam się na kwalifikacje ivf 😊 tak wyglądał mój test 10 dni po ovitrelle u góry i 11 dni po na dole , uwazajcie ja się przejechalam,trzymam dziewczynki za Was kciuki buziaczki , myślę że nie ma sensu powtarzać bety :)
Również trzymałam za Ciebie mocno kciuki.✊ Przede mną pierwsza iui. Przepisali mi proszki które muszę brać od 2 do 6 dc oraz w 8 dc zalecili by zrobić badanie na drożności jajowodów.

pierwsza iui byla stymulowana od 6 dnia cylku i stosowalam tylko lametta teraz przy drugiej iui stymulacje mam od 5 dnia cylku i oprocz lametta dostałam fostimon

reklama
Kochana przycisnij ich, ja jak poszłam ze skarga i byłam zła ale nie niemiła, profesjonalnie podeszłam do tematu i powiedziałam co mnie boli, to od razu mi powiedzieli ze lekarze mnie przyjmą poza kolejnością:) walcz !!!! Ja teraz się obawiam bo okres ma być w piątek a mialam się zgłosić 1 3 dnia cyklu ... w piątek mnie nie ma.... Mam nadzieję że okres przyjdzie w sobotę lub niedzielę!!!!
Dzisiaj lekarz skontaktował się ze mną i dzisiaj mam wizytę o 16🙂 prawdopodobnie zaczniemy 2 podejście do UIU i to będzie ostatnie podejście.

Do góry