reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Dzisiaj lekarz skontaktował się ze mną i dzisiaj mam wizytę o 16🙂 prawdopodobnie zaczniemy 2 podejście do UIU i to będzie ostatnie podejście.
Trzymam mocno kciuki zawsze! Za dzisiejszą rozmowę tez !!! Za wszystkie dziewczyny , widzisz mi się nie udały trzy ale czy jest to powód do rozpaczy ? Nie ! To tylko mnie wzmocnilo i utwierdziło w fakcie że muszę walczyć dalej , czy to iui czy ivf każda z nas dojdzie do upragnionego celu, każda w swoim czasie za miesiąc pół roku rok , ale będziemy mamami zobaczycie ! Czy żałuję tych trzech prob ? Nigdy w życiu , ale wczoraj tak z 10 min był taki ryk, że bałam się, że sąsiedzi wezwą policję że ktoś mnie maltretuje, nigdy chyba tak nie płakałam w swoim życiu jak wczoraj, wyszły ze mnie chyba te 2 lata ciągłej walki i się oczyściłam, ja jestem umówiona na rozmowę z moją opiekun z invicty ! :) dzisiaj ! Trzymajcie kciuki, żebyśmy załapali się na refundację kochane bo za jeśli nic nie pokrzyżuje naszych planów za kilka dni zaczynam przygodę z in vitro !!!! 😀😀😀 Jestem bardzo podekscytowana !!! Wiem że z ivf się uda wiem to

12 dni po IUI wynik 1,42 więc ciąży brak. Ale i tak dla mojego lekarza muszę iść zrobić betę 14 dnia więc no cóż.

Szykuje się do In vitro. Myślicie że powinnam się zgłosić już teraz czy poczekać aż się skończy okres ?
Wiem co czujesz przeszłam to samo wczoraj 😘ja mialam się zgłosić 1 3 dnia cyklu celem zakwalifikowania się do ivf ?? Porozmawiaj z opiekunem z kliniki

@blueeyes czy Ty tez zaczynasz przygodę z in vitro ?
Tak ;) zastanawiam się czy na wizytę zgłosić się w czasie trwania okresu czy po nim ;)
Przed nami jeszcze badania wszystkie. W tym kariotyp na który można czekać nawet dwa miesiące więc przed nami jeszcze długa droga nim dobrniemy do transferu. Tylko my bez refundacji płacimy z własnej kieszeni.

Patrzcie co do mnie przyszło po 2 tygodniach !!!!

Załączniki

• 16504609614238163175971998624925.jpg
    16504609614238163175971998624925.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 43
reklama
Tak ;) zastanawiam się czy na wizytę zgłosić się w czasie trwania okresu czy po nim ;)
Przed nami jeszcze badania wszystkie. W tym kariotyp na który można czekać nawet dwa miesiące więc przed nami jeszcze długa droga nim dobrniemy do transferu. Tylko my bez refundacji płacimy z własnej kieszeni.
My kariotypu nie robimy, Pani Doktor nic o nim nie mówiła?? Hmmm czy on jest w ogóle wymagany ???

Do góry