Renjja
Fanka BB :)
Super to trzymam kciuki mocno!! a tez miałaś zastrzyk ovitrelle I duphaston ?U mnie też 2 były do pęknięcia, trzymam kciuki, będziemy testowały podobnie z różnica 4 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super to trzymam kciuki mocno!! a tez miałaś zastrzyk ovitrelle I duphaston ?U mnie też 2 były do pęknięcia, trzymam kciuki, będziemy testowały podobnie z różnica 4 dni
To ja dodam przykład moich znajomych: on już miał dziecko, razem 4 lata starań, 4 nieudane inseminacja,.dopiero czwarte in vitro udane... A potem, po niecałym roku po córce: dziecko-niespodziankaznam jedna pare u ktorej wszystkie badania byly dobre, lekarze mowili ze takiego dobrego nasienia dawno nie mieli w klinice. Niestety nie udalo im sie zajsc w naturalna ciaze, podeszli do dwoch inseminacji ktore tez nie przyniosly efektu za to pierwsza procedura in vitro zakończyła sie sukcesem
mowis ze na niepękniętym oęcherzyku sa wieksze szanse.Tylko trochę się martwię, bo zastrzyk z ovitrelle miałam dzisiaj o 16 a inseminacja ma być jutro o 11:30, czy to nie za wcześnie ?
Jeśli miałaś Ovitrelle to po 10 dniach od zastrzyku. I wg lekarza: najlepiej gdy spóźnia się okres...ja inseminacje mialam 07.03 nie wiem kiedy zrobi. bete zeby byla wiarygodna
Nie, nie miałam ovitrelle, miałam w czwartek pik lh z krwi, a w piątek iui, jak pisałam wcześniej robiłam z szwagierka testy owulacyjne i w sobotę i niedzielę mialam jeszcze pozytywy i nie biorę duphaston, lekarz nie kazał również robic progesteronu ale wiecie co ? Zrobię w piątek sama dla siebie i tyle .Super to trzymam kciuki mocno!! a tez miałaś zastrzyk ovitrelle I duphaston ?
Trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą !!!! ❤Tylko trochę się martwię, bo zastrzyk z ovitrelle miałam dzisiaj o 16 a inseminacja ma być jutro o 11:30, czy to nie za wcześnie ?
trzymam kciuki <3Cześć dziewczyny, już jestem po pierwszej, pecherzyki jeszcze nie pękły, teraz nic tylko wyczekać jakoś do testowania trzymam kciuki za was, super że jesteście, jakoś łatwiej to wszystko przetrwać