reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Ja miałam clostilbegyt i aromek ,po aromku jakiś gigant mi tylko urósł, ja nie mówię, że jak droższe to lepsze ,każdy organizm jest inny i inaczej reaguje

Ja miałam Aromek i po nim mi nie pękły pęcherzyki, zrobiła się torbiel. 2 razy.
A teraz już druga IUI z Clostilbegyt i po dwa pęcherzyki.
Tanie nie znaczy wcale dobre..
Ja miałam clostilbegyt i aromek ,po aromku jakiś gigant mi tylko urósł,a po clostilbegyt mniejszy gigant. Ja nie mówię, że jak droższe to lepsze ,każdy organizm jest inny i inaczej reaguje, a przy następnej iui chce na swojej naturalnej owulacji, bez wspomagaczy bo i tak nic one mi nie dają poza pęcherzykami gigantami
Ja miałam Aromek i po nim mi nie pękły pęcherzyki, zrobiła się torbiel. 2 razy.
A teraz już druga IUI z Clostilbegyt i po dwa pęcherzyki.
Tanie nie znaczy

Dziewczyny potrzebuje porady bo lekarz dopiero w przyszłym tyg.
Jestem na stymulacji w tym cyklu Lamette. Mam 2 dniowe okresy, dosłownie 2 dni krwawienia, 3 dzień plamienia i koniec. Od 3dc biorę lamette, dziś 4 dc. i pojawiła się krew okresowa i ból jajników co jakiś czas - czy to normalne po tym leku? Jak było u was? Jeśli do juta nie przejdzie to będę dzwonić do lekarza.
Nie chce niepotrzebnie panikować, dlatego proszę was a poradę 🙏🏼🙂

Dziewczyny potrzebuje porady bo lekarz dopiero w przyszłym tyg.
Jestem na stymulacji w tym cyklu Lamette. Mam 2 dniowe okresy, dosłownie 2 dni krwawienia, 3 dzień plamienia i koniec. Od 3dc biorę lamette, dziś 4 dc. i pojawiła się krew okresowa i ból jajników co jakiś czas - czy to normalne po tym leku? Jak było u was? Jeśli do juta nie przejdzie to będę dzwonić do lekarza.
Nie chce niepotrzebnie panikować, dlatego proszę was a poradę 🙏🏼🙂
Lepiej zadzwoń i zapytaj. Mi po lamette nic takiego się nie działo

Cześć dziewczyny. Od wczoraj czytam wątek o inseminacji. Właśnie przygotowuję się psychicznie do pierwszej. U nas wszystkie wyniki są ok. Pomijając to, ze mam małą rezerwę. Miałam w tym cyklu iść na drożność, ale poprosiłam swoją panią doktor o inseminacje w tym miesiącu a gdyby nie zaskoczyło to drożność w przyszłym zrobię. Wczoraj byłam zrobić posiew bakteriologiczny. Jakie jeszcze badania miałyście zalecone w cyklu, gdzie była inseminacja ?

reklama
Cześć dziewczyny. Od wczoraj czytam wątek o inseminacji. Właśnie przygotowuję się psychicznie do pierwszej. U nas wszystkie wyniki są ok. Pomijając to, ze mam małą rezerwę. Miałam w tym cyklu iść na drożność, ale poprosiłam swoją panią doktor o inseminacje w tym miesiącu a gdyby nie zaskoczyło to drożność w przyszłym zrobię. Wczoraj byłam zrobić posiew bakteriologiczny. Jakie jeszcze badania miałyście zalecone w cyklu, gdzie była inseminacja ?
Hej,
Ja dokładnie nie znam nazw tych badań , które mieliśmy z mężem robione ale u mnie warunkiem była drożność, ja np. miałam drożność badana dwa razy , napewno robiono nam grupy krwi, mąż miał jakiś wymaz z cewki moczowej, wiadomo rezerwa i raczej te podstawowe hormony

Do góry