Florestyna
Fanka BB :)
Od którego tygodnia Ci detektor działa?Detektor tętna płodu urządzenie do słuchania serduszka w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od którego tygodnia Ci detektor działa?Detektor tętna płodu urządzenie do słuchania serduszka w domu
Zaczęłam słuchać od 11tc i szybko znajdowałam także myślę że w 9/10tc bylabym juz w stanie znaleźć serduszkoOd którego tygodnia Ci detektor działa?
A z jakiej firmy masz sprzęt? Bo na allegro znalazłam ale piszą se od 16 tc dopieroZaczęłam słuchać od 11tc i szybko znajdowałam także myślę że w 9/10tc bylabym juz w stanie znaleźć serduszko
Takie cudoA z jakiej firmy masz sprzęt? Bo na allegro znalazłam ale piszą se od 16 tc dopiero
DziękujęTakie cudo
Jej całe szczęście tego nie wymyśliłam, bo moj maz by mnie już całkiem prześwięcil za to moje wymyślanieDetektor tętna płodu urządzenie do słuchania serduszka w domu
Przykro mi... Ja też czekam na 2 podejście...Ja dziewczyny 2 iui nie udana pomimo poprawy wyników nasienia. Już dzwoniłam do kliniki czekamy na @ i do 5 dnia cyklu znowu wizyta i zaczynamy 3. Rozmawiałam o procesie on vitro też koszt to 3, 5 tysiąca całość. Ale boimy się tego trochę. Więc w grudniu powtórzymy jak coś nie wyjdzie w listopadzie 4 próbę
Przykro ja po pierwszej nieudanej. Teraz w listopadzie 2 podejście. Dziś pierwszy dzień cyklu. Jakie suplementy biorą Wasi faceci na poprawę parametrów nasienia. U mnie całkowity koszt in vitro to podobno ok 6tys.Przykro mi... Ja też czekam na 2 podejście...
3,5 tys. Za in vitro ze wszystkim? To bardzo mało...ciekawe dlatego te kwoty się tak dramatycznie różnią...