Super, to już nie długo będziesz wiedziałaJa po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda . Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, to już nie długo będziesz wiedziałaJa po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda . Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )
Ja to mam śluzu tyle ze głowa małaTo dobrze, nie będziesz miała już takich działań niepożądanych jak ostatnio. U mnie w porządku, w dniu inseminacji tez miałam sporo śluzu płodnego, a dzisiaj już nic nie mam, wiec mam nadzieje, ze dobrze trafiliśmy. Jutro idę na ocenę pęknięcia pęcherzyków i po zalecenia. Teraz będziemy czekać na wyniki. Czerwiec był szczęśliwym miesiącem dla wielu dziewczyn, to moze u nas w lipcu się powiedzie
Ja też wcześniejszą miałam na naturalnym a te na stymulowanym Kiedy testujesz? Ja pewnie jutro dostanę zalecenie, ze 21.07, bo to akurat mija 14 dni.Ja to mam śluzu tyle ze głowa mała
Miesiąc temu nie miałam tyle
Ale wtedy to był cykl naturalny a teraz stymulowany
Zobaczymy
Będziemy chyba razem testować
Ja 22.06 miałam 127,28 a 1.07 miałam 13111,40Tez mi siw wydawało, ze wszystko ok. A właśnie teraz przypadkiem zobaczyłam komenatrz. Wy jakie macie przyrosty?
Idź na konsultację do innego lekarza i to jak najszybciej...Zobaczysz, co Ci powie. Ja bym się nie martwiła na zapas, bo beta rośnie.Ja chyba oszaleje. Komentarz lekarza przy wczorajszej beta HCG mam ze ciąża się nie rozwija tylko nie rozumiem dlaczego. W piątek 32 poniedziałek 235 środa 575. Czy dlatego ze wzrost mniejszy? Rozumiecie coś z tego?
Mysle ze 22.07 pójdę na bete z krwiJa też wcześniejszą miałam na naturalnym a te na stymulowanym Kiedy testujesz? Ja pewnie jutro dostanę zalecenie, ze 21.07, bo to akurat mija 14 dni.
Trochę ciężko odpowiedzieć, a który to będzie Twoj dzień cyklu, to cykl naturalny czy stymulowany? Myśle, ze lekarz na pewno dobrze wszytsko wyliczył.Hej Dziewczyny wracam do Was dzisiaj miałam monitoring prawy jajnik pęcherzyk 20mm lewy pęcherzyk 21mm w sobotę mam zrobić zastrzyk Ovitrelle a w poniedzialek mam inseminacje. Jak myślicie nie za późno będzie?