Ja miałam inseminacje na nie pękniętych 3 pęcherzykach. Zastrzyk ovitrelle robiony z rana na dzień przez zabiegiem i udało sięJa się nie znam bo miałam jedna inseminacje. Miałam 16 mm największy w piątek? w sobotę o 23 zastrzyk i rano o 10 inseminacja na pękniętym pęcherzyku. Drugi właśnie pękał
reklama
Symulowany aromek brałam dzisiaj jest 14dc cylke mam różne teraz był 33dniowyTrochę ciężko odpowiedzieć, a który to będzie Twoj dzień cyklu, to cykl naturalny czy stymulowany? Myśle, ze lekarz na pewno dobrze wszytsko wyliczył.
Super a w którym dniu cyklu miałaś inseminacje?Ja miałam inseminacje na nie pękniętych 3 pęcherzykach. Zastrzyk ovitrelle robiony z rana na dzień przez zabiegiem i udało się
Inseminacje miałam w 11 dniu cyklu, cykl oczywiście stymulowany dla zwiększenia szans pomimo prawidłowego jajeczkowaniaSuper a w którym dniu cyklu miałaś inseminacje?
Ja musiałam robiona na stymulowany w 11 dcHej Dziewczyny wracam do Was dzisiaj miałam monitoring prawy jajnik pęcherzyk 20mm lewy pęcherzyk 21mm w sobotę mam zrobić zastrzyk Ovitrelle a w poniedzialek mam inseminacje. Jak myślicie nie za późno będzie?
Pecherzyki miały 22 mm
Dzień wcześniej zastrzyk
Hmm wydaje mi się ze mogą popekac ale może właśnie tak ma być
HejDziewczyny, jestem po wizycie, pękł niestety tylko jeden pęcherzyk, a z drugiego zrobiła się torbiel. Moja ginekolog powiedziała, ze mam dość niski poziom estradiolu jak na czas tuż przed owulacja, co może oznaczać, ze coś z moimi komórkami jest nie tak (miałam coś około 170). Jak w zeszłym roku robiłam AMH, to miałam coś powyżej 3 i myślałam, ze moje komórki są w porządku. Jaki Wy macie poziom estradiolu przed owulacja?
Nie miałam badanego
nie miałam robionego estradiolu, amh miałam ostatnio robiony i był OkDziewczyny, jestem po wizycie, pękł niestety tylko jeden pęcherzyk, a z drugiego zrobiła się torbiel. Moja ginekolog powiedziała, ze mam dość niski poziom estradiolu jak na czas tuż przed owulacja, co może oznaczać, ze coś z moimi komórkami jest nie tak (miałam coś około 170). Jak w zeszłym roku robiłam AMH, to miałam coś powyżej 3 i myślałam, ze moje komórki są w porządku. Jaki Wy macie poziom estradiolu przed owulacja?
Ale kochana szansa jest bo jeden pękł
Staraczka1990
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze komórka z tego jednego będzie w porządku, bo moja ginekolog zasiała we mnie niepewność. Do tej pory mieliśmy tylko problem ze słabym nasieniem mojego męża, a teraz się zastanawiam czy z moimi komórkami jest w porządku. AMH tez mi wyszło dobre, Inhibina B tez, pocieszam się, ze może po prostu taki mój urok i taki mam estradiol, ogólnie z tym estradiolem mieszczę się w normie (normy są szerokie od 68 do 649 w przypadku fazy owulacyjnej), ale z drugiej strony spokoju mi nie daje, ze mimo stymulacji tylko jeden pęcherzyk pękł, a z drugiego zrobila się torbiel. Do tej pory nie miałam problemu z torbielami, zawsze musi być coś, żeby nie było za wesoło.Hej
Nie miałam badanego
nie miałam robionego estradiolu, amh miałam ostatnio robiony i był Ok
Ale kochana szansa jest bo jeden pękł
A jakie macie wyniki męża? Teraz mamy 39%a poprzednio prawie 50%u nas w tym cyklu słabiutkoMam nadzieje, ze komórka z tego jednego będzie w porządku, bo moja ginekolog zasiała we mnie niepewność. Do tej pory mieliśmy tylko problem ze słabym nasieniem mojego męża, a teraz się zastanawiam czy z moimi komórkami jest w porządku. AMH tez mi wyszło dobre, Inhibina B tez, pocieszam się, ze może po prostu taki mój urok i taki mam estradiol, ogólnie z tym estradiolem mieszczę się w normie (normy są szerokie od 68 do 649 w przypadku fazy owulacyjnej), ale z drugiej strony spokoju mi nie daje, ze mimo stymulacji tylko jeden pęcherzyk pękł, a z drugiego zrobila się torbiel. Do tej pory nie miałam problemu z torbielami, zawsze musi być coś, żeby nie było za wesoło.
Cukierkowa20pare
Dobrze, że pękł chociaż jeden, teoretycznie tylko jedno jajeczko Ci potrzebne więc nic straconego teraz pozostaje tylko czekać, trzymam kciukiMam nadzieje, ze komórka z tego jednego będzie w porządku, bo moja ginekolog zasiała we mnie niepewność. Do tej pory mieliśmy tylko problem ze słabym nasieniem mojego męża, a teraz się zastanawiam czy z moimi komórkami jest w porządku. AMH tez mi wyszło dobre, Inhibina B tez, pocieszam się, ze może po prostu taki mój urok i taki mam estradiol, ogólnie z tym estradiolem mieszczę się w normie (normy są szerokie od 68 do 649 w przypadku fazy owulacyjnej), ale z drugiej strony spokoju mi nie daje, ze mimo stymulacji tylko jeden pęcherzyk pękł, a z drugiego zrobila się torbiel. Do tej pory nie miałam problemu z torbielami, zawsze musi być coś, żeby nie było za wesoło.
reklama
Staraczka1990
Pytasz o plemniki ruchliwe? Jeżeli chodzi o ten parametr to u nas niestety jest gorzej, ruchliwych było chyba 29%, ogólnie po preparacji podano mi 6 mln nasienia. Lepiej niż w przypadku poprzedniej inseminacji, bo wtedy dostałam 4 mln.A jakie macie wyniki męża? Teraz mamy 39%a poprzednio prawie 50%u nas w tym cyklu słabiutko