reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
To dobrze, nie będziesz miała już takich działań niepożądanych jak ostatnio. U mnie w porządku, w dniu inseminacji tez miałam sporo śluzu płodnego, a dzisiaj już nic nie mam, wiec mam nadzieje, ze dobrze trafiliśmy. Jutro idę na ocenę pęknięcia pęcherzyków i po zalecenia. Teraz będziemy czekać na wyniki. Czerwiec był szczęśliwym miesiącem dla wielu dziewczyn, to moze u nas w lipcu się powiedzie:)
Ja to mam śluzu tyle ze głowa mała
Miesiąc temu nie miałam tyle
Ale wtedy to był cykl naturalny a teraz stymulowany
Zobaczymy
Będziemy chyba razem testować 🥰

Ja to mam śluzu tyle ze głowa mała
Miesiąc temu nie miałam tyle
Ale wtedy to był cykl naturalny a teraz stymulowany
Zobaczymy
Będziemy chyba razem testować 🥰
Ja też wcześniejszą miałam na naturalnym a te na stymulowanym:) Kiedy testujesz? Ja pewnie jutro dostanę zalecenie, ze 21.07, bo to akurat mija 14 dni.

Ja chyba oszaleje. Komentarz lekarza przy wczorajszej beta HCG mam ze ciąża się nie rozwija😭 tylko nie rozumiem dlaczego. W piątek 32 poniedziałek 235 środa 575. Czy dlatego ze wzrost mniejszy? Rozumiecie coś z tego?
Idź na konsultację do innego lekarza i to jak najszybciej...Zobaczysz, co Ci powie. Ja bym się nie martwiła na zapas, bo beta rośnie.

Dziewczyny, jestem po wizycie, pękł niestety tylko jeden pęcherzyk, a z drugiego zrobiła się torbiel. Moja ginekolog powiedziała, ze mam dość niski poziom estradiolu jak na czas tuż przed owulacja, co może oznaczać, ze coś z moimi komórkami jest nie tak (miałam coś około 170). Jak w zeszłym roku robiłam AMH, to miałam coś powyżej 3 i myślałam, ze moje komórki są w porządku. Jaki Wy macie poziom estradiolu przed owulacja?

Hej Dziewczyny wracam do Was dzisiaj miałam monitoring prawy jajnik pęcherzyk 20mm lewy pęcherzyk 21mm w sobotę mam zrobić zastrzyk Ovitrelle a w poniedzialek mam inseminacje. Jak myślicie nie za późno będzie?

Ja się nie znam bo miałam jedna inseminacje. Miałam 16 mm największy w piątek? w sobotę o 23 zastrzyk i rano o 10 inseminacja na pękniętym pęcherzyku. Drugi właśnie pękał

reklama
Hej Dziewczyny wracam do Was dzisiaj miałam monitoring prawy jajnik pęcherzyk 20mm lewy pęcherzyk 21mm w sobotę mam zrobić zastrzyk Ovitrelle a w poniedzialek mam inseminacje. Jak myślicie nie za późno będzie?
Trochę ciężko odpowiedzieć, a który to będzie Twoj dzień cyklu, to cykl naturalny czy stymulowany? Myśle, ze lekarz na pewno dobrze wszytsko wyliczył.

Do góry