Trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłePrzełożyli mi wizytę na czawartek zawsze to jeden dzien szybciej
reklama
Staraczka1990
Fanka BB :)
To dobrze, nie będziesz miała już takich działań niepożądanych jak ostatnio. U mnie w porządku, w dniu inseminacji tez miałam sporo śluzu płodnego, a dzisiaj już nic nie mam, wiec mam nadzieje, ze dobrze trafiliśmy. Jutro idę na ocenę pęknięcia pęcherzyków i po zalecenia. Teraz będziemy czekać na wyniki. Czerwiec był szczęśliwym miesiącem dla wielu dziewczyn, to moze u nas w lipcu się powiedzieProgesteron dopochwowo tak
A Ty jak się czujesz?
Cukierkowa20pare
Ja na początku szukałam na siłę ale to bez sensu od wysilania psychiki napewno mi się nie polepszy, trzeba czekać na wizytęTrzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłe
Staraczka1990
Dziewczyny, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Dawajcie znać jak będziecie po wizytachTrzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłe
A który masz teraz tydzień ?Ja na początku szukałam na siłę ale to bez sensu od wysilania psychiki napewno mi się nie polepszy, trzeba czekać na wizytę
Cukierkowa20pare
5+5A który masz teraz tydzień ?
Kasiulka128
Ja po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda . Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )
Cukierkowa20pare
Super ze tak szybko już w środę będziesz wszystko wiedzialaJa po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda . Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )
Staraczka1990
Jak Ci dobrze, już niedługo będziesz wiedzieć. Trzymam kciukiJa po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda . Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )
reklama
Kasiulka128
Tak...nawet się cieszę, że mniej czekania Ciekawa jestem wyniku, bo na pękniętym pęcherzyku było. W razie czego umówiłam się na 4 IUI...choć lekarz nie widzi w tym większego sensu...bo powiedział, że jeśli na cyklach stymulowanych to max 3 IUI, bo jakby miało coś zaskoczyć to na pewno w tych 3 próbach miałby to miejsce.