Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
O kurcze to bardzo dużo, super im więcej tym lepiejFaktycznie teraz patrzę
Czyli wychodzi ze podano u mnie 7,7mln
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze to bardzo dużo, super im więcej tym lepiejFaktycznie teraz patrzę
Czyli wychodzi ze podano u mnie 7,7mln
To nic jeszcze nie znaczy u mnie, bo poprzednio były lepsze wyniki i nic nie wyszłoO kurcze to bardzo dużo, super im więcej tym lepiej
Ja za pierwszym razem czulam ukłucie jak wprowadził do macicy a za drugim totalnie nicTo nic jeszcze nie znaczy u mnie, bo poprzednio były lepsze wyniki i nic nie wyszło
Dziewczyny a Wy czulyscie iui? To podanie cewnikiem?
Wynik super, trzymam kciuki, żeby tym razem udało się ja nic nie czułam, ani w trakcie inseminacji ani po.To nic jeszcze nie znaczy u mnie, bo poprzednio były lepsze wyniki i nic nie wyszło
Ja też nic nie czułam ( choć lekarz zawsze uprzedza przed wprowadzeniem cewnika, że może być nieprzyjemnie).To nic jeszcze nie znaczy u mnie, bo poprzednio były lepsze wyniki i nic nie wyszło
U mnie sam zabieg był nieprzyjemny ze wzgledu na budowę szyjki macicy doktor musiał zmienić tradycyjny cewnik na jakieś szczypce i niestety było to bolesne ale czego się nie robiTo nic jeszcze nie znaczy u mnie, bo poprzednio były lepsze wyniki i nic nie wyszło
Ciesze się ze można z Wami pogadać o wszystkimJa też nic nie czułam ( choć lekarz zawsze uprzedza przed wprowadzeniem cewnika, że może być nieprzyjemnie).
Ja z kolei mam tylozgiecie macicy i tez mam dyskomfortU mnie sam zabieg był nieprzyjemny ze wzgledu na budowę szyjki macicy doktor musiał zmienić tradycyjny cewnik na jakieś szczypce i niestety było to bolesne ale czego się nie robi
U mnie też dopiero podczas IUI lekarz stwierdził że ze względu na budowę szyjki mogliśmy mieć problem z zajściem w ciążę i że często po 1 dziecku się wszystko normujeJa z kolei mam tylozgiecie macicy i tez mam dyskomfort
Mam wrażenie ze przez to mam trudności z zajściem
To prawda, mi też zawsze jest jakoś lżej jak napisze na naszym forumCiesze się ze można z Wami pogadać o wszystkim
Nikt tego wszystkiego nie rozumie jak My