reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Kolejne pytanie z cyklu o akcesoria
Jaki aspirator do czyszczenia noska polecacie?
Na pewno nie polecam takiego gadzetu jak aspirator na baterie. To gó…o ma za małą moc. Ja mając Diablice z katarem non stop uzywam Aspinoska do odsysania ustami, mam tez taki do odkurzacza ale zanim podlacze to Diablica zwiewa. Tak naprawde najlepsze są takie za pare zlotych z apteki typu Katarek czy wlasnie Aspinosek. Mozna wsadzic do torebki i miec pod ręką.

reklama
Dziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźki 😉 zasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną 😉 haha za to siusiaka pokazał 😀 ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!
Chłopaki już takie sa
Mój tez nie chciał zapozowac 🙂

Do góry