reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024

Hej,
U mnie jeśli będą to tak będzie embroyoglue, i coś tam jeszcze, na pewno tam selekcja najlepszych plemników.
Nie mam pcos, insuliny, hashi, za to mam hiperprolaktynemie czynnosciowa i już słabe amh.
Jeśli raczkujecie to w poście chyba na 3 stronie jest link do supli
Warto wdrożyć u obojga,, ale to może też warto zapytać lekarza co bedzie dla Ciebie najlepsze.
Ja aktualnie jestem na tenFertilOna, ubichonol, magnez, a poprawiamy nasienie FertilmanPlus
my suplementujemy on fertilman ja ovarin i witamina D z tego co się orientuję u nas będzie krótki protokół czekamy tylko na @ i jedziemy z zastrzykami u nas tylko jedno jądro więc słabe plemniki u mnie jeden lekarz mówi o pcos czego żadne badanie nie potwierdziło do końca jedynie hiperandrogenizm jeden z objawów

reklama
Cześć :)
Po długich latach starań i jednej ciąży pozamacicznej też skończyło się u nas na IVF. Na początku drogi była to dla mnie ostateczna ostateczność nie ze względu na poglądy ale jakoś zawsze myślałam że mnie to nie dotyczy.. a jednak ;) a teraz już zupełnie normalnie do tego podchodzę i nie mogę doczekać się aż zaczniemy procedurę.
@Katrolina96 gratulacje!!!!
Też jesteśmy z Krakowa , możesz powiedzieć mi gdzie przystępowaliście do procedury mi co to za lekarz "guru" ? ;) jestem bardzo ciekawa. Ja na ten moment leczę się u dr Knafel, pracuje ona w klinice KRAKOVI, sporo o niej słyszałam dobrych opinii ale chętnie się jeszcze doradzę bo chcielibyśmy wybrać oczywiście coś sprawdzonego. Będę wdzięczna za info :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim osiągnięcia wymarzonego celu ;)

U mnie 9 dzień stymulacji.
Jajniki chyba ruszyły i zaczęłam je trochę czuć.
Dziwne po przy poprzedniej stymulacji bolały nardziej.
Kolejna wizyta we wtorek i wtedy pewnie decyzja kiedy punkcja. Narazie widać jakie 9 pęcherzyków i to pewnie będzie max.
Estradiol wczoraj 850, Pani dr mówi że ok, ale wydaje mi się, że to mało.
Jak wyglądało to u Was ?

Cześć :)
Po długich latach starań i jednej ciąży pozamacicznej też skończyło się u nas na IVF. Na początku drogi była to dla mnie ostateczna ostateczność nie ze względu na poglądy ale jakoś zawsze myślałam że mnie to nie dotyczy.. a jednak ;) a teraz już zupełnie normalnie do tego podchodzę i nie mogę doczekać się aż zaczniemy procedurę.
@Katrolina96 gratulacje!!!!
Też jesteśmy z Krakowa , możesz powiedzieć mi gdzie przystępowaliście do procedury mi co to za lekarz "guru" ? ;) jestem bardzo ciekawa. Ja na ten moment leczę się u dr Knafel, pracuje ona w klinice KRAKOVI, sporo o niej słyszałam dobrych opinii ale chętnie się jeszcze doradzę bo chcielibyśmy wybrać oczywiście coś sprawdzonego. Będę wdzięczna za info :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim osiągnięcia wymarzonego celu ;)
Dziękuję ❤️ ja się leczyłam w klinice niepłodności Parens i byłam pod opieką doktora Janeczko ( wladciciel Parens) i uważam że na lepszego nie mogłam trafić - jest specyficznym lekarzem ale konkretnym, tylko trzeba zadawać dużo pytań. Bardzo dużo badań co było dla mnie najważniejsze i to u niego miałam i inseminacje jak i in vitro :) a odnośnie tego guru to ja chce rodzić na Kopernika i on mi właśnie poleciał Panią doktor Annę Wójtowicz że jest rewelacyjna w USG, echo serca jak i wad u dziecka, i poprowadziła bardzo dużo ciąż z in vitro i ciężkich przypadków, okazało się że moja klientka u niej się leczyła i również mi to potwierdziła jak i jej wszystkie pozytywne opinie pod jej nazwiskiem na stronach, i właśnie ja wybrałam jako swoją prowadzącą ciążę, ale bliżej ja poznam dopiero 4 marca bo mam wtedy wizytę ☺️

Dziewczyny w poniedziałek miałam transfer 5dniowej blastki. Przygotowywana byłam na cyklu sztucznym. Progesteron w dniu transferu 14.24ng/ml a estradiol 2129pg/ml. Czy ten estradiol nie jest za wysoki a tym samym moje endo juz nie było dobre?

Dziewczyny w poniedziałek miałam transfer 5dniowej blastki. Przygotowywana byłam na cyklu sztucznym. Progesteron w dniu transferu 14.24ng/ml a estradiol 2129pg/ml. Czy ten estradiol nie jest za wysoki a tym samym moje endo juz nie było dobre?
Spokojnie.
Każdy organizm jest inny.
Trzymam kciuki ☘️
Daj znać kiedy testujesz.
A napiszesz coś więcej o sobie, ile masz lat, czy to pierwsze podejście?

Ps.
Ja jestem w trakcie stymulacji.

Mam 30 lat. Miałam tylko 2 zarodki po badaniach genetycznych. 1 przeniosłam w poniedziałek. Wszedzie jak czytam to ten estradiol wysoki moze przeszkodzić w implantacji dlatego się martwie ;( testuje w sobotę. Na razie robie testy w domu, ale bielusienkie😒

Mam 30 lat. Miałam tylko 2 zarodki po badaniach genetycznych. 1 przeniosłam w poniedziałek. Wszedzie jak czytam to ten estradiol wysoki moze przeszkodzić w implantacji dlatego się martwie ;( testuje w sobotę. Na razie robie testy w domu, ale bielusienkie😒
Na testy to chyba zdecydowanie za wcześnie. A zarodek był 3 dniowy czy 5 dniowy?
:-)
Trzymam kciuki ☘️

reklama
Do góry