reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny a czy któraś z Was miała po transferze przyjmować accofil podskórnie? Dla mnie to jest jakaś czarna magia jeszcze 🫣

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was miała po transferze przyjmować accofil podskórnie? Dla mnie to jest jakaś czarna magia jeszcze 🫣
Tak ja miałam. I wiele innych tu dziewczyn.
Ja byłam przerażona pierwszym zastrzykiem do stymulacji, wtedy byłam blada, gorąco, zimno, aż się położyłam do łóżka😅z każdym kolejnym już lepiej więc accofil wjechał bez problemu 😌

@kaszmirka jak sie dzis czujesz?
Ehhh dzisiaj to już kompletnie nic nie czuję, żadnego kłucia, żadnego ucisku. Normalnie chodzę i siadam, nic kompletnie. Nie wiem co się dzieje ale się trochę boję 🤔
Dziewczyny czy któraś tak miała pod koniec stymulacji że wszelkie objawy ze strony jajników ustąpiły. Czy tak może być? Wcześniej nie mogłam usiąść normalnie i wstawałam zgięta w pół. Teraz nic.

Ehhh dzisiaj to już kompletnie nic nie czuję, żadnego kłucia, żadnego ucisku. Normalnie chodzę i siadam, nic kompletnie. Nie wiem co się dzieje ale się trochę boję 🤔
Dziewczyny czy któraś tak miała pod koniec stymulacji że wszelkie objawy ze strony jajników ustąpiły. Czy tak może być? Wcześniej nie mogłam usiąść normalnie i wstawałam zgięta w pół. Teraz nic.
Ja stymulację przeszłam prawie bezobjawowo ,nie miałam bólu jajników ani dużego brzucha .Czasem cis poczułam jak zbyt energicznie usiadłam na tyłek ale poza tym czułam się praktycznie normalnie .

Ja stymulację przeszłam prawie bezobjawowo ,nie miałam bólu jajników ani dużego brzucha .Czasem cis poczułam jak zbyt energicznie usiadłam na tyłek ale poza tym czułam się praktycznie normalnie .
Wiesz mnie dziwi ta zmiana, objawy były narastające od kilku dni - bardzo silne 2 dni temu, wczoraj dużo słabsze, dziś nic. A ile było u Ciebie pęcherzyków? Od tego pewnie też zależy nasilenie objawów.

U mnie było 12 i wszystkie zostały pobrane i zapłodnione
No to sporo. No nic muszę czekać do jutrzejszej punkcji i zobaczymy czy wszystko jest ok. Mam taki porąbany charakter że nie ufam lekarzom, wszystko analizuję i staram się wszystko przewidzieć haha
A ty już czytałam w dwupaku 😀

No to sporo. No nic muszę czekać do jutrzejszej punkcji i zobaczymy czy wszystko jest ok. Mam taki porąbany charakter że nie ufam lekarzom, wszystko analizuję i staram się wszystko przewidzieć haha
A ty już czytałam w dwupaku 😀
Tak u nas się udało ,ale nadal mocno trzymam kciuki za wszystkie walczące dziewczyny i mocno wierzę ,że się uda ♥️

reklama
Cześć 😊

@anela92 kciuki za powtórkę testu ✊🏻

@sunshine97 witaj 🤗

Ja melduję się po badaniach.
Do 10 dni mają być wyniki więc jak kariotypy będą na czas to będziemy mieć komplet na wizytę w klinice 🤩
Powtórzyłam, ale jest bardziej biały jak w sobotę, gdzie bylo cos widoczne po przeschnieciu, fakt, ze nie czekalam na przeschniecie bo musialam isc do pracy, już sama nie wiem co mam o tym myslec. Teoretycznie powinien być dzisiaj lepiej widoczny, a rano nie widziałam nic.

Czy zdarzyło się komuś że pink strumieniowy nie wykrył ciąży 9 dni po, a beta była dodatnia? Miałam dziś iść na betę, ale nie chcę sobie dawać nadziei, że za wcześnie i może jeszcze ruszy, wiec poczekam do środy lub czwartku. Lekarka mi zabroniła robić testy z moczu, żeby się nie denerwowac, kazała tylko betę 14 dni po, ale to się nie da tak długo czekać. A tymi testami to się tylko stresuję :(

Do góry