Zielonooka_92
Aktywna w BB
Hmm nie pomyślałam o tym…Pij dużo i jedz białko, bo może to być też taki efekt po punkcji nie tylko po progu.![]()

Dziewczyny, a jak ze współżyciem przed transferem?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm nie pomyślałam o tym…Pij dużo i jedz białko, bo może to być też taki efekt po punkcji nie tylko po progu.![]()
jak pojawi się dzidziuś i zacznie rosnąć to w samochodzie z tyłu będzie istne pobojowiskoNic się nie przejmuj, to tylko samochód. Za 20 lat nie będziesz pamiętała jaki model miałaś w 2025 roku, ale będziesz pamiętała że pojawił się dzidziuś![]()
Ja bym zadzwoniła, chociaż gdyby było coś nie tak w piątek to zadzwonią myślę że to kwestia czy by się coś przez noc nie stało. Trzeba być dobrej myśli że będzie superTransfer świeży, w sobotę. Jestem w Bocianie i tu jest taka polityka, że dzwonią jak jest dwudniowy zarodek, a potem już jak nie dzwonią to znaczy że wszystko ok i masz przyjechać na transferPani embriolog powiedziała, że jeśli nie będzie czego transferować to dadzą znać w sobotę o 8:00. W klinice mam być o 9, jadę ponad godzinę i to by było bardzo niemiłe dowiedzieć się w drodze, że mam zawracać
zastanawiam się, czy mam prawo zadzwonić na przykład w piątek i poprosić o informację na temat moich zarodków??
Myślę że nie da się dzidzius zapomnieć, lekarz mi mówił że robi tylko niegrzeczne dzieci bo takie urwisy są objawem zdrowa, więc jak trafi się większy rozrabiaka niż moja córka to zaczynam się baćNic się nie przejmuj, to tylko samochód. Za 20 lat nie będziesz pamiętała jaki model miałaś w 2025 roku, ale będziesz pamiętała że pojawił się dzidziuś![]()
Znam tojak pojawi się dzidziuś i zacznie rosnąć to w samochodzie z tyłu będzie istne pobojowiskood papierków okruchów, piasku, zabawek ogólny „syf” jak mój chłop zapina syna w foteliku w moim aucie to za głowę się łapie
zawsze
![]()
Dobrze.A jak się czujesz fizycznie po punkcji?
U nas też świeży i też w sobotę ale o 13Transfer świeży, w sobotę. Jestem w Bocianie i tu jest taka polityka, że dzwonią jak jest dwudniowy zarodek, a potem już jak nie dzwonią to znaczy że wszystko ok i masz przyjechać na transferPani embriolog powiedziała, że jeśli nie będzie czego transferować to dadzą znać w sobotę o 8:00. W klinice mam być o 9, jadę ponad godzinę i to by było bardzo niemiłe dowiedzieć się w drodze, że mam zawracać
zastanawiam się, czy mam prawo zadzwonić na przykład w piątek i poprosić o informację na temat moich zarodków??
Niech zdrowo rośnie mały cud