reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Nic się nie przejmuj, to tylko samochód. Za 20 lat nie będziesz pamiętała jaki model miałaś w 2025 roku, ale będziesz pamiętała że pojawił się dzidziuś ☺️
jak pojawi się dzidziuś i zacznie rosnąć to w samochodzie z tyłu będzie istne pobojowisko😅 od papierków okruchów, piasku, zabawek ogólny „syf” jak mój chłop zapina syna w foteliku w moim aucie to za głowę się łapie 😅🤣😅🤣 zawsze 😅

Transfer świeży, w sobotę. Jestem w Bocianie i tu jest taka polityka, że dzwonią jak jest dwudniowy zarodek, a potem już jak nie dzwonią to znaczy że wszystko ok i masz przyjechać na transfer 😅 Pani embriolog powiedziała, że jeśli nie będzie czego transferować to dadzą znać w sobotę o 8:00. W klinice mam być o 9, jadę ponad godzinę i to by było bardzo niemiłe dowiedzieć się w drodze, że mam zawracać 😣 zastanawiam się, czy mam prawo zadzwonić na przykład w piątek i poprosić o informację na temat moich zarodków??
Ja bym zadzwoniła, chociaż gdyby było coś nie tak w piątek to zadzwonią myślę że to kwestia czy by się coś przez noc nie stało. Trzeba być dobrej myśli że będzie super 😉

Nic się nie przejmuj, to tylko samochód. Za 20 lat nie będziesz pamiętała jaki model miałaś w 2025 roku, ale będziesz pamiętała że pojawił się dzidziuś ☺️
Myślę że nie da się dzidzius zapomnieć, lekarz mi mówił że robi tylko niegrzeczne dzieci bo takie urwisy są objawem zdrowa, więc jak trafi się większy rozrabiaka niż moja córka to zaczynam się bać ;) przy innych moja przy obcych jest aniołem, Panie w przedszkolu zachwycone, dziadki też nie mają problemu ale jak w zasięgu wzroku znajduje się mama to już jest jazda bez trzymanki. Sor jak była mniejsza był naszym regularnym punktem odwiedzin, ja myślałam że ja nie umiem upilniwac ale w żłobku rozcięła czoło i trzebabylo Szyc. 4 panie pilnowały na niecałe 20 dzieci....

jak pojawi się dzidziuś i zacznie rosnąć to w samochodzie z tyłu będzie istne pobojowisko😅 od papierków okruchów, piasku, zabawek ogólny „syf” jak mój chłop zapina syna w foteliku w moim aucie to za głowę się łapie 😅🤣😅🤣 zawsze 😅
Znam to ;) a teraz jeszcze błoto i piasek bo na placu zabaw jest to wchodzi w tym dp samochodu... generalne mycie odgruzowanie samochodu jest co tydzień 😅

@bzzz1 trzymam za Ciebie kciuki dzisiaj 🥰
Jak masz dwa opakowania prolutexu to poproś o wypisanie i szukaj, bo dobrze rozumiejąc miałaś wczoraj zrobić 2 zaszczyki wieczorem i dzisiaj rano 2? To już nie masz 4 fiolek, jak Ci zostawia dawkę taka jak ja to masz rano i wieczór, to zostaje Ci leku ma 5 dni... a lek dopiero ma sie pojawić za tydzień... żeby Ci nie brakło...

Transfer świeży, w sobotę. Jestem w Bocianie i tu jest taka polityka, że dzwonią jak jest dwudniowy zarodek, a potem już jak nie dzwonią to znaczy że wszystko ok i masz przyjechać na transfer 😅 Pani embriolog powiedziała, że jeśli nie będzie czego transferować to dadzą znać w sobotę o 8:00. W klinice mam być o 9, jadę ponad godzinę i to by było bardzo niemiłe dowiedzieć się w drodze, że mam zawracać 😣 zastanawiam się, czy mam prawo zadzwonić na przykład w piątek i poprosić o informację na temat moich zarodków??
U nas też świeży i też w sobotę ale o 13😉
Ja właśnie dostałam przed chwilą telefon od embriolog i nadal są 4. 🙏😊
3 są bardzo dobrej jakości, niestety 1 w gorszej że stoi w miejscu ale go jeszcze nie skreślają.
I to był ostatni telefon. I w najgorszym wypadku jakby nie było co transferować to też mają dzwonić w sobotę po 8.
Także jestem nastawiona na brak telefonu 🙏🙏🙏
I powodzenia ✊✊✊

reklama
Do góry