anyżowa
Fanka BB :)
Dokładnie tak samo miałam, to normalne, nie martw sięDziewczyny jak się czlyscie dni po transferze? Mnie pobolewa podbrzusze, czasem jajniki, czy tak może się zdarzyć?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak samo miałam, to normalne, nie martw sięDziewczyny jak się czlyscie dni po transferze? Mnie pobolewa podbrzusze, czasem jajniki, czy tak może się zdarzyć?
U mnie stymulacja jakoś dziwnie teraz przebiegała, ale nie znam się na tym, robiłam zgodnie z zaleceniami lekarza.A powiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądał harmonogram stymulacji. Czy zawsze są tabletki anty przed? Od którego dnia cyklu zaczęłyście brać zastrzyki?
Teraz jestem w 15 tygodniu@raisonnablement a jak Ty się czujesz? Ktory Ty już masz tydzień?
Tak czekam na wynik betyTeraz jestem w 15 tygodniusamopoczucie bardzo różne, kilka dni lepiej, potem dalej mdłości i wymioty
ciągle mam nadzieję, że już będzie lepiej, bo ile można
za miesiąc planuję iść już na l4, wyszło mi duże ryzyko stanu przedrzucawkowego więc mam brać acard i kontrolować ciśnienie. Prenatalne ogólnie wyszły dobrze, niskie ryzyka trisomii. Termin mam na 21 lipca. Bardzo dziękuję, że pytasz! A Ty już byłaś na becie?
![]()
gratulacjeBeta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()
Nie dzidzia się ukrywa, ale w poniedziałek wizyta to może się dowiemyTak czekam na wynik betyskorzystałam dzisiaj z kobiet w ciąży, kiedyś dostałam ochrzan od Pan że na betę nie weszłam z pierwszeństwa bo się należy. 30 osób było, więc ryzyko chwycenia czegoś w ośrodku była spora.
Ale czas ucieka już 15tca chyba soe tutaj nie chwaliłaś znasz płeć? Powoli ruchy będziesz czuła
smyranie rybki
![]()
Gratulacje!Beta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()