No to jestem zaskoczona takimi wskazaniami. Nikt nam do tej pory tego nie mówił, tylko standardowo 3-5 dni. A gdzie można odnaleźć te badania?Najlepiej dzień przed według najnowszych badań do in vitro im świeższe nasienie tym lepiej
reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Powodzenia Dziewczyny!
spekoppar_
@Motylkowa! @Artemida90 kciuki
Dobrze. Nie chce doszukiwać się objawów na siłę. Czekam grzecznie do niedzieli. BuziakiNormalnie, jak zawsze. A Ty?
@Motylkowa! @Artemida90 trzymam kciuki
Katarzyna1588
Początkująca w BB
Witam ponownie dziewczyny. Za chwilę mam 2 transfer. Prog sprzed dwóch dni 14,2. Teraz zalecenia od lekarza żeby nie stosować cyclogestu. Czy któraś z Was też miała podobną sytuację? Obawiam się że beta znów nie ruszy...
Artemida90
Ja już w drodze po kropeczkę
Lilli2
My mieliśmy trzy ładne zarodki, jeden 5BB i dwa 4AB. Żaden się prawidłowo nie zagnieździł. Nie były badane i zdaniem lekarza przyczyną niepowodzeń mogły być wady zarodków. Ale wyszło, że mam też podwyższone komórki nk w macicy i nieprawidłowości w genie pai1 w krzepnięciu krwi.ja z pytaniem czy jest moze któs kto miał ładne blastki do transferu głownie bl.4.2.2 ktore sie nie zagnieżdzają? podobno mamy problem z zarodkami
jestesmy w novum oni nie badaja genetycznie zarodków
czekamy na telefon co w naszym przypadku bo mamy jeszcze 2 bl 3,2,2 5 dniowe i nie wiem moze podac je razem zeby im razniej bylo
??? jestem wykończona ostatnimi wiadomosciami
A miałaś robioną histeroskopie? Badaliście kariotypy, immunologie? Jaki pomysł ma lekarz na kolejny transfer?
Skąd w klinice wiedzą, że jest problem z zarodkami skoro nie były badane..
reklama
Devin
Moderator
Przy progu 14, kazała ci zejść z cyclogestu?Witam ponownie dziewczyny. Za chwilę mam 2 transfer. Prog sprzed dwóch dni 14,2. Teraz zalecenia od lekarza żeby nie stosować cyclogestu. Czy któraś z Was też miała podobną sytuację? Obawiam się że beta znów nie ruszy...