reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Zaczynasz wierzyć? 🥹🥹
Jeszcze nie do końca dociera🙈, ale to chyba normalne na początku? Tak to jest jak człowiek kilka lat żyje sobie z niepłodnością idąc z przymusu razem z nią przez życie pod rękę w którymś momencie przyzwyczajając się do tego wykonując zadania do wykonania po drodze jak na sprawdzianie zbierając punkty , ale zawsze było ich za mało żeby zdać ten egzamin🫠🫣to dopiero początek początków, chcę wierzyć że dalej będzie już wszystko dobrze a moja przygoda z ciążą nie zakończy się na kilku pozytywnych testach🙂

Myślę, że jak zobaczę pozytywną betę i dobry przyrost- potem USG z sercem- to już zacznę wierzyć🙂

reklama
Endometrium 8mm, robimy transfer w sobotę ❄️
Szału nie ma z tym endo, ale skoro lekarz uważa, że ok, to ok 🙂

Jak się transfer nie uda, to następny cykl histeroskopia z biopsją.
Idealnie💜 8 mm wystarczy kropkowi lekarz wie co gada🙂😆 idealny plan.

Ja już dzisiaj szykuję te kciuki na sobotę✊✊🤞🤞 i nie puszczam do wysikania pozytywa😊

dzięki 🥺🥺
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia ❤️❤️❤️❤️
Bo już pora żebyś zagościła na mamusiach🙂, wszystkie Ci tego życzymy. Moje kciuki na środę też masz do kolekcji. Ta ❄️ jest wyjątkowa i będzie giga mocarna, przetrwa i da Wam to szczescie🤞🤞

Jeszcze nie do końca dociera🙈, ale to chyba normalne na początku? Tak to jest jak człowiek kilka lat żyje sobie z niepłodnością idąc z przymusu razem z nią przez życie pod rękę w którymś momencie przyzwyczajając się do tego wykonując zadania do wykonania po drodze jak na sprawdzianie zbierając punkty , ale zawsze było ich za mało żeby zdać ten egzamin🫠🫣to dopiero początek początków, chcę wierzyć że dalej będzie już wszystko dobrze a moja przygoda z ciążą nie zakończy się na kilku pozytywnych testach🙂

Myślę, że jak zobaczę pozytywną betę i dobry przyrost- potem USG z sercem- to już zacznę wierzyć🙂
Z własnego doświadczenia, mi już leci 9 tydzień i ja cały czas się łapie że nie dowierzam. Ale faktycznie jak się widzi to mrugające serduszko to człowiek sobie uświadamia że się udało. ♥️ Ale niepłodna głowa pewnie zostanie na całe życie, to doświadczenie zmienia człowieka.

Z własnego doświadczenia, mi już leci 9 tydzień i ja cały czas się łapie że nie dowierzam. Ale faktycznie jak się widzi to mrugające serduszko to człowiek sobie uświadamia że się udało. ♥️ Ale niepłodna głowa pewnie zostanie na całe życie, to doświadczenie zmienia człowieka.
Już?! Wow, ale to zleciało😱🙂💜
masz rację, niepłodny umysł zawsze już będzie o sobie dawał znać wprowadzając strach i obawy.

Ja dzisiaj z niedowierzaniem oznajmiłam ginekolog, że jestem w ciąży...

(19 tydzień skończony :D)

Dziewczyny, leki odstawiłam - trochę na własną rękę po negatywnej becie. Dzisiaj przyszła miesiączka. Jestem po rozmowie z lekarze . Od jutro mam brać estrofem. 28.12 mam wizytę. Zrobi USG I krew, dołoży proga i zapadnie decyzja kiedy będzie transfer. Walczymy dalej - mamy jedną ❄️ - 3BA ! Oby szczęśliwa... ❤️ Trzymajcie kciuki 🥹

reklama
A ja mam do Was pytanie. Chciałam zagadać dziś o to lekarza, ale oczywiście zapomniałam.
Czy macie doświadczenie z czymś uspokajającym po transferze? Jakieś ziółka czy coś? Czytałam historię, że dziewczyny dostawały relanium, żeby spokojnie czekać na testowanie.

Ja przy poprzednim transferze budziłam się w nocy i nie mogłam spać. I ogólnie wielki stres. Ale byłabym się pić nawet zioła, a co dopiero łykać relanium.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry