reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Transfer wstępnie 13:20, jeszcze będą jutro potwierdzać :)
🤞💜💜💜💜 . Na pokład dzielna i silną śnieżko ❄❄❄.
Jezu czy tylko ja czekam na Twój transfer jakbym czekała na swoją ciążę? Wzrusz.. 🥺

Ale się jaram !!
Pumped Up Dance GIF by BDHCollective

🤞💜💜💜💜 . Na pokład dzielna i silną śnieżko ❄❄❄.
Jezu czy tylko ja czekam na Twój transfer jakbym czekała na swoją ciążę? Wzrusz.. 🥺

Ale się jaram !!
Pumped Up Dance GIF by BDHCollective
dzięki 🥺🥺
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia ❤️❤️❤️❤️

dzięki 🥺🥺
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia ❤️❤️❤️❤️
Bo większość z Nas była razem na staraczkach 4 lata wstecz. Udało się niektórym za pierwszym razem, niektóre miały jak ja CP , poronienia biochemy i dopiero się udało a Ty dalej się starasz, dalej byłaś, tak byłaś w martwym punkcie bo zaraz masz transfer więc już bliziutko. Sentymentalne 😊
Merry Christmas Love GIF

dzięki 🥺🥺
Przesyłam ciążowe zarazki, cały czas podglądam i czekam z zaciśniętymi kciukami na dobre wieści 🤞🤞

Dziewczyny, jesteście wielkie i mega dzielne!

reklama
Do góry