reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Transfer wstępnie 13:20, jeszcze będą jutro potwierdzać :)
🤞💜💜💜💜 . Na pokład dzielna i silną śnieżko ❄❄❄.
Jezu czy tylko ja czekam na Twój transfer jakbym czekała na swoją ciążę? Wzrusz.. 🥺

Ale się jaram !!
Pumped Up Dance GIF by BDHCollective

🤞💜💜💜💜 . Na pokład dzielna i silną śnieżko ❄❄❄.
Jezu czy tylko ja czekam na Twój transfer jakbym czekała na swoją ciążę? Wzrusz.. 🥺

Ale się jaram !!
Pumped Up Dance GIF by BDHCollective
dzięki 🥺🥺
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia ❤️❤️❤️❤️

dzięki 🥺🥺
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia ❤️❤️❤️❤️
Bo większość z Nas była razem na staraczkach 4 lata wstecz. Udało się niektórym za pierwszym razem, niektóre miały jak ja CP , poronienia biochemy i dopiero się udało a Ty dalej się starasz, dalej byłaś, tak byłaś w martwym punkcie bo zaraz masz transfer więc już bliziutko. Sentymentalne 😊
Merry Christmas Love GIF

dzięki 🥺🥺
Przesyłam ciążowe zarazki, cały czas podglądam i czekam z zaciśniętymi kciukami na dobre wieści 🤞🤞

Dziewczyny, jesteście wielkie i mega dzielne!

reklama
Do góry