reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tak ciemnieje😍 wygląda na to, że jestem😱😂
Ja za Ciebie też trzymam, styczeń będzie Twój!✊✊️ Pewnie, że nie ucieknę! zostaję z Wami też🙂 do wątku mamowego też zamierzam dołączyć tylko nie wiem gdzie lepiej, termin wychodzi mi graniczny, na końcówkę sierpnia (29). Wątek sierpniowy już od dawna funkcjonuje wszystkie przyszłe mamy się tam dobrze znają, sporo do nadrobienia czy do wrześniowych, które powstaną🤔
Wrzesień bo wtedy pierwsza urodzisz a nie będziesz czekać jak na skazanie, jak będą rodzic już końcem lipca a Ty na sam koniec zostaniesz :)

Ja za Ciebie też trzymam, styczeń będzie Twój!✊✊️ Pewnie, że nie ucieknę! zostaję z Wami też🙂 do wątku mamowego też zamierzam dołączyć tylko nie wiem gdzie lepiej, termin wychodzi mi graniczny, na końcówkę sierpnia (29). Wątek sierpniowy już od dawna funkcjonuje wszystkie przyszłe mamy się tam dobrze znają, sporo do nadrobienia czy do wrześniowych, które powstaną🤔
Dawaj tu i tu 😁

Idź na wrześniowe. Ja mam koniec czerwca a poszłam na lipcowe z racji że raz jak byłam na wątku i byłam ostatnia z terminemm -ja nie miałam nawet wizyty a dziewczyny prenatalne. I się bardzo stresowałam.

reklama
Do góry