reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Też miałam ciąże z krwiakiem a nawet z dwoma. Ujawnił się w 12 tc i miałam je do około 26 tc, czyli w zasadzie cały drugi trymestr. To była masakra! Miałam takie krwotoki, że ten widok zostanie ze mną już na zawsze. Przez 15 tygodni non stop żywa krew i kilka takich krwotokow że myślałam że to koniec. Już nawet na SOR nie chciałam jeździć. To była wiosna 2020 roku czyli pandemiczne czasy. Mój lekarz, na kontroli po porodzie powiedział że czegoś takiego nie widział w swojej karierze zawodowej, a pracuje od wielu lat na patologii ciąży w bardzo dobrym stolecznym szpitalu.
Pocieszające jest to że jestem przykładem na to, że wszystko jest możliwe 👍❤️.
Powodzenia, będzie dobrze 🤰🤱
u mnie na szczęście krwawienia tylko 2 razy były i to na samym początku w 6+2 i 6+6. Przeleżałam w szpitalu tydzień. Od tamtej pory krwiak jest ale nie krwawię.

Co do bliźniaków jedno z naturalnej ciąży drugie transferu to na FB na grupie jest dziewczyna która przygotowywała się do transferu na cyklu sztucznym. Estrofem nie zablokował jej owulacji więc transfer odwołany i cyk naturalna ciąża 😅 więc wszystko się może zdarzyć. Ja po porodzie będę się zabezpieczać żeby nie wpaść 4msc po 😅
Tak wgl okazuje się że będziemy mieć synka 💙

Kojarzycie, czy może sok z buraków też ma jakieś dobroczynne właściwości podobne do zakwasu?
Ostatnio szukałam na zakupach zakwasu i nie znalazłam, a koleżanka moje mamy przywiozła sok własnej roboty.

reklama
@anyżowa nawet nie wiesz jak się cieszę że Wam się udało zobaczyć te dwie kreseczki 🥹🤞
Dziękuję kochana🥹. Zawsze byłaś i jesteś taka wspierająca , zawsze potrafiłaś i potrafisz dać cenną radę, kiedy człowiek łamał się, miał kryzys i dołował sytuacją/ wynikami badań stałaś w kolejce aby wesprzeć psychiczie i merytorycznie- dawałaś i dajesz motywacyjnego kopa do działania, nie Tylko mi- wielu osobom tu pomogłaś. Bardzo jestem Ci za to wdzięczna i dziękuję za Twoje wsparcie 🤗😘
Wiesz, że Cię przytulam mocno i smutno mi z powodu Twojej dzisiejszej bieli... to nie miało tak być...🥺🫂
Jest 6dpt może jeszcze kropek ruszy i się ujawni...🤞 bardzo bym tego chciała🙄 czekamy jeszcze do bety, oby nas tu wszystkie zaskoczyła🙏
Jeżeli jednak tak się nie stanie, to wierzę, że kolejny miesiąc będzie Twój, ten bąbelek zagości na 9 miesięcy, będzie miał taką wspaniałą, mądrą i wartościową mamę. Już niedługo się to spełni, jeszcze chwila, musi tak być! Nie widzę innej możliwości✊✊🫶

Do góry