LadyCaro
Fanka BB :)
Jeeeeeej! Ale super! Trzymam kciuki!!Jedziemy z tą w sobotę trzy dni po Tobie. Najpierw będziemy oglądać Twoje dwie kreski, a potem moje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeeeej! Ale super! Trzymam kciuki!!Jedziemy z tą w sobotę trzy dni po Tobie. Najpierw będziemy oglądać Twoje dwie kreski, a potem moje
Dziękuję, ja też mocno trzymam za Ciebie i Twoją !!Jeeeeeej! Ale super! Trzymam kciuki!!
u mnie na szczęście krwawienia tylko 2 razy były i to na samym początku w 6+2 i 6+6. Przeleżałam w szpitalu tydzień. Od tamtej pory krwiak jest ale nie krwawię.Też miałam ciąże z krwiakiem a nawet z dwoma. Ujawnił się w 12 tc i miałam je do około 26 tc, czyli w zasadzie cały drugi trymestr. To była masakra! Miałam takie krwotoki, że ten widok zostanie ze mną już na zawsze. Przez 15 tygodni non stop żywa krew i kilka takich krwotokow że myślałam że to koniec. Już nawet na SOR nie chciałam jeździć. To była wiosna 2020 roku czyli pandemiczne czasy. Mój lekarz, na kontroli po porodzie powiedział że czegoś takiego nie widział w swojej karierze zawodowej, a pracuje od wielu lat na patologii ciąży w bardzo dobrym stolecznym szpitalu.
Pocieszające jest to że jestem przykładem na to, że wszystko jest możliwe .
Powodzenia, będzie dobrze
Koleżanka mi ten test poleciła, podobno jest naprawdę super czuły... i upuszczasz troszkę krwi, nie z moczu.
BabyCheck-1 WB test ciążowy z krwi cena i dostępność w aptekach internetowych i stacjonarnych
BabyCheck-1 WB test ciążowy z krwi 1 test od 23,49 do 31,99 zł w 21 aptekach internetowych. W aptekach stacjonarnych od 20,98 do 39,99 zł.www.gdziepolek.pl
Super, trzymam mocno kciuki!Endometrium 8mm, robimy transfer w sobotę
Szału nie ma z tym endo, ale skoro lekarz uważa, że ok, to ok
Jak się transfer nie uda, to następny cykl histeroskopia z biopsją.
Cholerka, w takim razie trzeba wywalić z koszykaNigdy nie widziałam tego testu negatywnego .... również bez ciąży
Ma słabsze, ale jakieś tam maKojarzycie, czy może sok z buraków też ma jakieś dobroczynne właściwości podobne do zakwasu?
Ostatnio szukałam na zakupach zakwasu i nie znalazłam, a koleżanka moje mamy przywiozła sok własnej roboty.
Dziękuję kochana. Zawsze byłaś i jesteś taka wspierająca , zawsze potrafiłaś i potrafisz dać cenną radę, kiedy człowiek łamał się, miał kryzys i dołował sytuacją/ wynikami badań stałaś w kolejce aby wesprzeć psychiczie i merytorycznie- dawałaś i dajesz motywacyjnego kopa do działania, nie Tylko mi- wielu osobom tu pomogłaś. Bardzo jestem Ci za to wdzięczna i dziękuję za Twoje wsparcie@anyżowa nawet nie wiesz jak się cieszę że Wam się udało zobaczyć te dwie kreseczki