reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

@Motylkowa! Jeszcze daj sobie chwilkę. Tutaj ostatnio na forum było kilka późniejszych kresek, trzymam kciuki 🫶

A czujesz się jakoś inaczej, niż po poprzednim transferze?
W teorii wiem że tak może być.. w praktyce jednak rzadko to się zdarza. No ale oczywiście dopóki nie zobaczę dwukrotnie negatywnego wyniku to nadzieja będzie :)

W obydwóch podejściach miałam około 27 h po transferze takie jednorazowe mocne ukłucie w macicy. Przy pierwszym transferze miałam od tego momentu co jakiś czas takie „ciągnięcie”. Teraz nic totalnie.

reklama
W teorii wiem że tak może być.. w praktyce jednak rzadko to się zdarza. No ale oczywiście dopóki nie zobaczę dwukrotnie negatywnego wyniku to nadzieja będzie :)

W obydwóch podejściach miałam około 27 h po transferze takie jednorazowe mocne ukłucie w macicy. Przy pierwszym transferze miałam od tego momentu co jakiś czas takie „ciągnięcie”. Teraz nic totalnie.
Trzymam kciuki żebyś pozytywnie się zaskoczyła 🍀

Jestem teraz w 6 dpt. Ostatnio w 5 dpt mialam juz betę 10… oczywiście gdzieś tam tli się mały płomień nadziei, ale w głębi serca wiem jaki jest wynik. 🥺
A w którym dpt masz ostateczną betę?
6 dpt to jeszcze chyba wcześnie i może zaskoczyć pozytywny wynik w kolejnych dniach, może ❄️ jest leniuszkiem 🤞🏻

reklama
Do góry